עבור לתוכן

רמקולים 5.1 למחשב. עד 1000 ש"ח , איך ה-Luxeon?

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי תקציב של עד 1000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רמקולים 5.1

כרטיס 5.1 יש לי, של קריאטיב.

רציתי לדעת על איזו ערכת רמקולים אתם ממליצים ומה דעתכם על ה-Luxeon V998

תודה רבה

פורסם

לא ממליץ, ממידע עליהן האיכות לא משהו ואני מטיל ספק באמינות שלהם.

יש לך לעומת זאת רמקולים אחרים בתקציב כמו

YAMAHA TSS1

CREATIVE INSPIRE T5400

Hercules XPS 5.100

Logitch Z640

פורסם
  • מחבר

אוקיי, את הרמקולים של YAMAHA ראיתי ב-1200 ש"ח והם נראים לי פצצתיים ביותר ואני מעוניין בהם מאוד, רק שהם חורגים לי קצת מהתקציב (20%... חריגה די רצינית...)

בקשר ל-CREATIVE INSPIRE T5400 , ראיתי אותם ב-700 ש"ח... אתה חושב שהם יתנו לי ביצועים טובים יותר (איכות, עוצמה, אמינות) מאשר ה-Luxeon מההודעה הראשונה?

לגבי ה-Hercules XPS 5.100 , הם נראים טוב מאוד והעיצוב שלהם מושך ביותר והיי-טקי, אך לא מצאתי שום מידע עליהם ב-ZAP.

בקשר ל-Logitch Z640 , כבר שמעתי עליהם בעבר, אך הם עולים חצי מהתקציב שלי... אולי אני באמת אקח אותם, אך בגלל המחיר שלהם אני מאמין שה-Luxeon עוקפים אותם בהרבה... לא כך?

אני חושב שאחסוך קצת כסף ואקח אחרי הכל את ה-Logitch Z640... אני מקווה שהם יספקו אותי... מקסימום אחזיר אותם ואזדכה :)

אני רק אעשה עוד קצת בירורים.

פורסם

דווקא לא הייתי לוקח את הZ640, אבל החלטה שלך.

ההרקולס אמורים להיות בכלל לא רעים מביקורות שקראתי עליהם.

הקריאטיב יותר טובים מהלוקסנון ואם אתה לא רוצה לבזבז את כל הכסף תיקח אותם ולא את הלוג'יטאק לדעתי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ממילא עכשיו כשבדקתי במס' חנויות אומרים שאין מלאי של Z640 בארץ ויקח פחות מחודש להזמינם מחו"ל (הם מקווים)... בכל אופן עברתי למחשבה על ההרקולס.

למרות זאת, החנות של ההרקולס אינה קרובה למקום מגוריי ולכן הצצתי באתר Comp-IL שכן קרוב אליי, ראיתי שם את הרמקולים האלה של Genius במחיר של 850 שקלים, רמקולים גדולים יחסית ונראים טוב, עם שלט, באיכות מפוצצת, שאני יכול לקחת עוד היום. מה אתם אומרים על הרמקולים האלו?

פורסם

עדיף שלא...

תישאר עם הקריאיטיב 5400.

פורסם

הג'ניוס טובים מאד למחיר שלהם.. ויש להם סאב חייתי

פורסם
  • מחבר

עדיף שלא...

תישאר עם הקריאיטיב 5400.

למה? רק בגלל ש-Genius "לא נחשבים" ו-Creative ידועים יותר?

או מסיבות אחרות?

פורסם

לי יש את ב 5400 ואני יכול להגיד לך שהם מעולים ביחס למחיר...

אם אתה מחפש משהוא יותר טוב תברר בקש להרקולס, אני לא שמעתי אותם ולא קראתי ביקורות אליהם אז אני לא יודע אם להמליץ לך...

לדעתי תברר קצת על ההרקולס תיראה בכמה הם יותר טובים והאם שווה להשקיע את ההפרש( הקאטיב עולים כ 660 וההרקולס כ 1050).

פורסם
  • מחבר

בינתיים לקחתי את ה-Genius , הם נראים טוב אבל אני מרגיש כאילו קניתי מערכת של 2 קדמיים, סאב וסנטר, מאחר והאחוריים ממש קטנים ולא איכותיים בכלל! כשמגבירים טיפה כבר הם מזייפים... הקדמיים עושים את העבודה בסדר, אך הסנטר הוא זה שמפציץ.

הסנטר והסאב פה במקום הראשון, אח"כ הקדמיים ואח"כ האחוריים.

אך הסאב הזה לא מספיק איכותי עבורי, בווליום גבוה בשירים עם באס מודגש (קלאסיקות וכד') הוא מזייף מאוד והורס הכל.

לא יודע, הרמקולים די נחמדים, האיכות מצויינת - עד שמגבירים חזק (ואני חולה מוסיקה חזקה).

אגב, השלט ממש חמוד, אבל יש איתו בעיה - כשאני מגביר דרכו (ורק דרכו זה קורה), שומעים בסנטר רעשים של החשמל.

עוד משהו - הרמקולים קטנים יחסית למה שחשבתי. והאחוריים - פשוט מצחיקים, קטנטנים.

מה שנחמד זה כל הכבלים שמקבלים, ארוכים מספיק לאחוריים ועוד כבלים RCA לחיבור התקנים נוספים לסאב.

אני חושב שהמגבר של המערכת הזו לא איכותי במיוחד, כמו גם הסאב, כמו גם הרמקולים האחוריים. לא חושב שהיא שווה יותר מ-500 שקל.

אני מאמין שאחזיר אותה בהקדם האפשרי ואקנה Creative Inspire T5400 , מחיר זול יותר והמלצה של TheTerminator :)

בקשר להרקולס - נסו ללחוץ על החנות היחידה שמוכרת אותםם בזאפ, תגידו לי מה קורה ::)

איפה ניתן להשיג אותם?

חוץ מזה, המחיר שלהם די יקר לטעמי ואני חושב שאסתפק בהוצאת 700 ש"ח על ה-Inspire , מקווה שיתנו לי תמורה מלאה למחיר.

אולי תוכלו לעזור לי - אני עד עכשיו עבדתי עם מגבר ישן של הסלון, 40 וואט נקי נקי, שיש לו יציאות ל-4 רמקולים, ב-2 האחוריים שמתי רמקולים של מערכת סטריאו איכותית ישנה וב-2 הקדמיים שמתי 2 בוקסות בגודל 40*55*25 (רוחב, גובה, עומק) עם אלמנט 10 אינץ' עצבני וטוויטרים חזקים מאוד.

תשאלו מה הבעיה? - הטוויטרים של הרמקולים קרועים. כשהוצאתי את הטוויטרים ראיתי את הקטע שמסביב ולא ידעתי איך לסדר את זה. אז פשוט ניתקתי את הטוויטרים ואני שומע בקדמיים רק באלמנט של הבאס. לכן האיכות ירודה מאוד.

רציתי לדעת כמה בערך יעלה לי לרכוש זוג טוויטרים חדש, והאם ישנה דרך כלשהי לתקן את הטוויטרים הקרועים? הם איכותיים ביותר והמגנט שלהם עצום בשביל טוויטרים!

פשוט הבוקסות האלו העיפו אותי מהכסא מבחינת באס, אחרי שהתרגלתי לכזה דבר, הרמקולים החדשים של Genius נראים לי כמו צעצוע. לכן אולי עדיף לסדר את הבוקסות ולהשתמש ב-4 רמקולים?

פורסם

לא לקחת את הגיניוס!

הם פשוט פחות טובים מהCREATIVE. קח את הT5400 בראש שקט שהם יותר טובים מהגיניוס וגם אם סאב הרבה יותר טוב. תגידו מה שתגידו... אני אומר לך שהCREATIVE ההיו לך יותר טובים מהZ640 וברור מהגיניוס.

קנה אותם ותהנה מאיכות סאוונד מעולה :D לא סתם הם נמכרים מעוד והגיניוס לא...

פורסם
  • מחבר

סבבה , זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות, אבל חשבתי שאולי אפשר אפילו לוותר על רמקולים למחשב, ולסדר את הבוקסות שלי במקום (קרא את הודעתי הקודמת), אני אחכה לתגובה מפורטת יותר על כך, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים