עבור לתוכן

שאלה לגבי משקל ההיטסינקים

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מעוניין לקנות את spark 7+ ואת volcano 12 (כן שתי מערכות שונות מבוססות חברות שונות) ופשוט ראיתי שהמשקל העצום שלהם מגיע ל750 גרם אם אני לא טועה. אני יודע שאלה מערכות מוכרות ומסחריות ושיש מערכות קירור יותר כבדות אבל האם המשקל הזה יכול לקרוע את סוקט מהמקום?

פורסם

יש לי וולקנו 12 ואין כל בעיה להתקין אותו אומנם הגודל מפחיד אבל הוא בא אם קליפס חזק מאוד!!

ונוח להתקנה בקשר להיטסינק השני אני לא מכיר אותו :P אבל הייתי קונה את הוולקנות יש לו גם סוייצ מהירות

בין נמוך לבינוני וגבוה. הנמוך והבינוני כמעט לא מרגישים אותם הדבוה מעצבן אבל שומר אל קור ;)

פורסם

זה כבד נכון אבל לקרוע את המאורר מהSocket אני לא חושב. אבל שמעתי עצה פעם מהוידאו של 3dgameman שאומרת שאתה מזיז את המחשב הזה תפרק את המאורר ותחבר אותו שהמחשב ממוקם במחשב החדש.

פורסם
  • מחבר

ראיתי מיקרה שקרה עם המאוור הרגיל של אינטל ....פשוט קרע את כל הסוקט מהמקום מקרה עצוב....

פורסם

בוא נגיד שעדיף שתיזהר מאוד כשאתה נוגע בהם ואז לא אמורות להיות בעיות

פורסם

ראיתי מיקרה שקרה עם המאוור הרגיל של אינטל ....פשוט קרע את כל הסוקט מהמקום מקרה עצוב....

וואי לא שמעתי אל דבר כזה :o :o :o

פורסם

אחרי שבדקתי את הטמפרטורה של המעבד שלי שהגיעו במנוחה ל 80c ניסתי להוציא את ההיט סינק עם חבר ...אחרי חצי שעה ויתרנו לאחר שהבנו שעדיף מעבד על 80c מאשר

לוח אם ומעבד שבורים , החרא הזה פשוט לא רצה לצאת !!! הידיות התעקמו כבר והלכו לי האצבעות לגמרי

זה היה p4 2k על gigashit והיט-סינק ג'נרי של אינטל

פורסם
  • מחבר

אני מקווה להספיק לצלם את זה :)

הייתי מחליף מייד את ההיטסינק אבל. תיגש למקום שממנו רכשת את המחש שיורידו לך את ההיטסינק המקורי

פורסם

ניראה לי שהם יגבעו ממנו כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים