פורסם 2004 ביוני 821 שנים שלום!אני מעוניין לקנות את spark 7+ ואת volcano 12 (כן שתי מערכות שונות מבוססות חברות שונות) ופשוט ראיתי שהמשקל העצום שלהם מגיע ל750 גרם אם אני לא טועה. אני יודע שאלה מערכות מוכרות ומסחריות ושיש מערכות קירור יותר כבדות אבל האם המשקל הזה יכול לקרוע את סוקט מהמקום?
פורסם 2004 ביוני 821 שנים יש לי וולקנו 12 ואין כל בעיה להתקין אותו אומנם הגודל מפחיד אבל הוא בא אם קליפס חזק מאוד!! ונוח להתקנה בקשר להיטסינק השני אני לא מכיר אותו אבל הייתי קונה את הוולקנות יש לו גם סוייצ מהירות בין נמוך לבינוני וגבוה. הנמוך והבינוני כמעט לא מרגישים אותם הדבוה מעצבן אבל שומר אל קור
פורסם 2004 ביוני 921 שנים זה כבד נכון אבל לקרוע את המאורר מהSocket אני לא חושב. אבל שמעתי עצה פעם מהוידאו של 3dgameman שאומרת שאתה מזיז את המחשב הזה תפרק את המאורר ותחבר אותו שהמחשב ממוקם במחשב החדש.
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים מחבר ראיתי מיקרה שקרה עם המאוור הרגיל של אינטל ....פשוט קרע את כל הסוקט מהמקום מקרה עצוב....
פורסם 2004 ביוני 1021 שנים ראיתי מיקרה שקרה עם המאוור הרגיל של אינטל ....פשוט קרע את כל הסוקט מהמקום מקרה עצוב.... וואי לא שמעתי אל דבר כזה :o
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים אחרי שבדקתי את הטמפרטורה של המעבד שלי שהגיעו במנוחה ל 80c ניסתי להוציא את ההיט סינק עם חבר ...אחרי חצי שעה ויתרנו לאחר שהבנו שעדיף מעבד על 80c מאשרלוח אם ומעבד שבורים , החרא הזה פשוט לא רצה לצאת !!! הידיות התעקמו כבר והלכו לי האצבעות לגמריזה היה p4 2k על gigashit והיט-סינק ג'נרי של אינטל
פורסם 2004 ביוני 1121 שנים מחבר אני מקווה להספיק לצלם את זה הייתי מחליף מייד את ההיטסינק אבל. תיגש למקום שממנו רכשת את המחש שיורידו לך את ההיטסינק המקורי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.