עבור לתוכן

חיברתי רסיבר למחשב צריך עזרה בבקשה (שומע משחקים,שירים בסטריאו בלבד)

Featured Replies

פורסם

אוקיי זה הולך ככה יש לי כרטיס קול מובנה (AC97 (ABIT ISE-7 רילטק

חיברתי אותו דרך היציאה האופטית לרסיבר .

קודם בסרטים של AC3 העברתי ל SPDIF ושמעתי בסראונד (קצת חלש - זה בסדר ? )

א)  האם יש אפשרות שגם בסרטים סטראופוניים/שירים MP3/משחקים אני אוכל לשמוע בכל הרמקולים ?

ב) האם ישנה אפשרות להגדיר את הכרטיס כך שמתי שאני אעשה TEST לכל הרמקולים , אני באמת אשמע אותם ? (עכשיו אני שומע רק את הקידמיים)

ג) הבנתי שדולבי פולוגיק 2 יכול לעשות סראונד ממקור סטראופוני האם זה נכון ? ואם כן איך אני יכול להשתמש בו בסרטים (DIVX XVID ) ?

ד) יש איזה שהוא מדריך  לחיבור רסיבר למחשב צעד אחרי צעד ?

ה) תגידו לי שאני אוכל לשמוע את המוזיקת פתיחה של NFSU דרך הרסיבר בכל חמשת הרמקולים .. בבקשה..

תודה !

ו) אם הבעיה בכרטיס קול הזה תגידו לי איזה כדאי לקנות ..

ז) אם הבעיה היא שהסרטים/משחקים חייבים להיות מקודדים ב DTS אז למה אני שומע 5.1 מהרמקולים של קריאטיב ? איזה משחק לדוגמה כן תומך בDTS ?

הרסיבר הוא DENON 1803

ושוב תודה !

פורסם

אני ינסה לעזור לך למרות שלא ממש הבנתי מה הבעות שלך.

הרסיבר תומך בסראונד (אולי זה דאנון ישן...)?

אתה יכל לשמוע מוזיקה דרך כל הרמקולים אם תשנה את המצב של הרסיבר מסטאריו ל דולבי פרו לוג'יק2\1 מוזיקה\סרטים.

אתה שומע בסרטים שמקודדים בAC3 בסראונד כי הם מקודדים עם 6 ערוצים, אם הם לא AC3 אז תשמע רק סטאריו או שתשנה ל פרו לוג'יק כדי לשמוע סטאריו ב כל הרמקולים (אבל זה לא סראונד אמיתי, זה רק כאילו).

במשחקים תדאג לכוון את המשחק ל5.1 לפני שאתה משחק, את המוזיקה יכל להיות שעדין תשמע בסטאריו, כי כך שומעים מוזיקה (אתה יכל להעביר לפרו לוג'יק).

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

זה לא משנה אם אני מעביר ל5.1 במשחקים .

ממה שקראתי אי אפשר (עדיין) לשמוע משחקים ב5.1 דרך רסיבר. אלא אם מעבירים ברסיבר לפרולוגיק 2..

ככה שלמשחקים אני ממליץ להשתמש במערכת רמקולים רגילה

פורסם

א) זהו מקור STERO, של שני ערוצים, הוא לא נועד להיות מושמע ביותר משני רמקולים. אתה יכול להפוך אותו לדמוי סראונד שנשמע בכל הרמקולים ע"י מצבי דמוי סראונד ברסיבר שלך (PL-II, 5Ch Stero). אין לזה שום קשר לכרטיס קול. ועדיין - מוזיקה נועדה לשמיעה בשני ערוצים בלבד.

ב) נידמה לי שלא.

ג) כן, פשוט תשים אותו ברסיבר שלך.

ד) אני לא מכיר אחד, אבל מה הבעיה? מחבר כבל דיגיטלי וסיימת.

ה) אם תשים איזשהו מצב דמוי סראונד כמו בסעיף הראשון אז תוכל.

ו) איזה בעיה? אין שום קשר לכרטיס קול.

ז) אני לא מכיר משחק שתומך ב-AC3 (מקור רב ערוצי), אבל יכול מאוד להיות שיש אחד. עם הרמקולים של המחשב אתה שומע רב ערוצי כי הם מחוברים לכניסות שונות בכרטיס קול, וזה בטח איזה דימוי סראונד של הכרטיס. אולי אם תחבר את הרמקולים בצורה שונה לרסיבר זה יעזור:

הרסיבר הוא DENON 1803

סחטיין, הנה תמונה של הצד האחורי:

AVR1803Dos_TG.jpg

יכול להיות שתשמע את כל הרמקולים אם תחבר אנולוגי ולא דיגיטלי.. נדמה לי שאתה אמור לחבר ליציאות השונות מהכרטיס קול לחיבור בצד שמאל למטה.

ואם אני לא טועה אתה צריך כבלים כאלה:

dualrca.gifstereominiplug.gif

צד אחד Miniplug סטיראו כמו חיבור אוזניות שיש בכרטיס קול, ובצד השני שני RCA..

פורסם

קוראים לכבל הזה RCA לPL

פורסם
  • מחבר

תודה רבה biodome (לזה קוראים עזרה כמו שצריך :-*)

אני ינסה עכשיו להשיג את הכבלים האלה ((שלושה,נכון?)

מה שאני לא יודע זה איפה אני מחבר את שלושתם

זה משנה לאילו כניסות RCA אני מחבר אותם ?( VCR1 , VCR2 , CD , TV/DDS , DVD/VDP )

ומה יקרה עם היציאה של הסאב/סנטר ?

הרי אני לא יכול לחבר אותם ביחד... רק זה חסר לי שצלילי הסאב יעבר לסנטר .. גם ככה הרמקול הזה דפוק (PEERLESS ...)

פורסם

אמרתי - לכניסות בצד שמאל למטה..

אתה רואה שיש שם

FL - FR

SW - C

SR - SL

לאלו..

אני בטוח שתצליח להבין את זה.. מקווה שזה באמת מה שאתה אמור לעשות..

פורסם
  • מחבר

אופס... עכשיו שמתי לב לזה :)

בכל מקרה תודה ואני אעדכן כשאני אשיג את הכבלים האלה ..

שוב תודה לכל העוזרים !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים