עבור לתוכן

המחשב לא מגיב באקראיות. עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום,

כבר כמה פעמים קרה לי שהמחשב באקראיות פשוט הפסיק להגיב!

הוא בהתחלה פשוט נתקע ואחרי כמה שניות המסך שלי כבר לא מקבל אותות מן המחשב.

הפעמים שאני זוכר זה באמצע הקלטה עם ה 9800 פרו AIW שלי ועוד פעם שבת דודה שלי הייתה אצלי ונכנסה לקאזא ועוד כמה פעמים...

הרצתי כמה בדיקות, הפעלתי את האימיול , קיבצתי קובץ עצום בוינראר, הפעלתי איסיקיו ומסנגר, הקלטתי את ערוץ איאקסאן ופתחתי תוכנות שבודקות הכול על המחשב:

בדיקת ולטג מהספק [יציבות] , בדיקת ניצול המעבד שכתוצאה מהקיבוץ הייתה על 100, בדיקת ניצול הזכרון הוירטואלי וכן הזיכרון הפיסי [שני סטיקים של 256 3200], יציבות המערכת בכלליות, כל הטמפרטורות של כל חלקיק קטן במחשב שלי כולל הארד דיסק [בהתחלה חשבתי זה ממנו] וכמובן בדיקת המאוררים.

בבדיקה שערכה יותר מ 50 דקות [לפי זמן ההקלטה של הסרט], המחשב היה בשיא ניצולו והמחשב הגיע לחום המקסימלי שלו והכול נראה ממש בסדר!

לאחר 50 דקות לפתע המחשב נתקע [המחשב 50 דקות היה יציב ועל אותן הפעולות כל הזמן ואותו הניצול ואותן הטמפרטורות ז"א, שהכול היה אותו דבר במשך כל הבדיקה] ואני כל כמה זמן סתם הזזתי את העכבר עשיתי דברים ופתאום זה שוב פעם נתקע רק שהפעם זה לא כיבה את המסך וראיתי את התוצאות של הבדיקות באותו הרגע! [כל התוכנות היו פתוחות בו זמנית וראיתי את כולן ברגע שהן נתקעו והכול היה כרגיל! פשוט! ממש פשוט (!) הכול היה אותו הדבר רק שהמחשב היה תקוע!

אה דבר מאוד מאוד חשוב! שמתי את הטלויזיה על דסקטופ כאילו שבמקום הרקע של המחשב אני אראה טלויזיה... וגם כשהמחשב נתקע הטלויזיה המשיכה לפעול וגם שמעתי והכול היה טוב רק שלא יכולתי להעביר ערוצים וכול זה...

גם כשהמסך נכבה בפעמים הקודמות אז המשכתי לשמוע את הטלויזיה!

אוקי אז השאלה שלי היא: מה לעשות?

יתכן שזה קורה בגלל החיבור לשקע הטלויזיה? ואם כן, אז למה?

תודה מראש,

אבי.

פורסם

בדיקת וירוסים, בדיקת Spyware / Adware עשית? דרייברים עדכניים לכרטיסי תצוגה?

פורסם
  • מחבר

בדיקת וירוסים, בדיקת Spyware / Adware עשית? דרייברים עדכניים לכרטיסי תצוגה?

כן כן הכול עשיתי!

יש לי את התוכנות הכי טובות שיש בכדי לטפל בכל החרא הזה.

פורסם

ניסית אולי להריץ את פריים 95 כדי לבדוק את יציבות המערכת?

פורסם
  • מחבר

ניסית אולי להריץ את פריים 95 כדי לבדוק את יציבות המערכת?

רעיון טוב... אני עכשיו אריץ את התוכנה.

חשבתי על זה אבל אני עדיין חושב שכבר ביצעתי את הבדיקות והמערכת יציבה.

פורסם
  • מחבר

איך לעזאזל אני מפעיל את התוכנה הזו?

פורסם

options-torture test וזהו תן לה איזה 6-8 שעות. בנוסך לכך תריץ איזו תוכנה שעוכבת אחרי טמפ' המחשב כמו SPEEDFAN.

פורסם
  • מחבר

options-torture test וזהו תן  לה איזה 6-8 שעות. בנוסך לכך תריץ איזו תוכנה שעוכבת אחרי טמפ' המחשב כמו SPEEDFAN.

כן אבל מה ההגדרות? מה להגדיר? או שזה אוטומתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים