עבור לתוכן

UPSTREAM גבוה יותר

האם תשלמו וכמה תשלמו יותר בחודש על מנת לקבל UPSTREAM גבוה (512Mbit) 904 הצבעות

1. 1. האם תשלמו וכמה תשלמו יותר בחודש על מנת לקבל UPSTREAM גבוה (512Mbit)

• לא הייתי משלם, אין לי צורך
    • הייתי משלם תוספת של 10 ש"ח
    • הייתי משלם תוספת של 20 ש"ח
    • הייתי משלם תוספת של 50 ש"ח
    • הייתי משלם תוספת של 100 ש"ח ויותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

מה הם צחוקים ? הגבלה של כמה גי'גות ? אני כל יום מוריד כמה גי'גות ! אם הם יעשו את זה בארץ אני ישר מתנתק

ברגע שחברה אחת תעשה את זה, כולן יעשו את זה ואז האופציה העחידה שלך תהיה להשאר בלי אינטרנט(לא נראה לי!!! (-: )

פורסם

למדתי משהוא חדש :)

אגב גם לפי האתר של מד1 יש להם רק קישורים למרכזי הערים. כלומר החיבורים בכל מקרה לא מגיעים אליך הביתה ואתה צריך איזשהו קישור אליהם (וגם הקישור האלחוטי יעבוד רק בתנאי שאתה גם יחסית קרוב)

פורסם

יש להם את התשתית לחול כבר אז בארץ זה לא אמור להיות בעייה

וזה רק מראה איך הכל פה זה מאפיה במדינה הזאת

פורסם

ברגע שחברה אחת תעשה את זה, כולן יעשו את זה ואז האופציה העחידה שלך תהיה להשאר בלי אינטרנט(לא נראה לי!!! (-: )

אני לא חושב שזה מה שיקרה...

נראה לי שאם חברה אחת תעשה את זה בארץ הרבה יעזבו אותה

ואז היא תיפול

אלה אם כן יהיה מעיין הסכם בין כול הספקיות שהם יברו יחד לשיטה הזו

מה שלא נראה לי כול כך הגיוני...

פורסם

אני לא יודע מה למה אנשים תמיד אוהבים להתלונן אבל תדעו לך שיחסית המחירים בארץ זולים (נכון יש כמה דוגמאות של מחירים יותר זולים בעולם, אבל יש הרבה יותר דוגמאות הפוכות)

תגידו תודה שבארץ עוד לא עלו על הרעיון של לחייב לפי כמות מידע שמיושם כבר בהרבה מדינות בעולם...

סתם כדוגמא כשסיפרתי לדוד שלי שאני משלם פחות מ 25$ לחיבור בלי הגבלת כמות מידע הוא לא הבין איך המחירים פה כלכך זולים (אצלהם יותר מפי 2 המחיר, ועוד יש הגבלה של כמה גיגה בחודש)

ושוב שלא תבינו לא נכון, אצלהם באמת האפסטרים הרבה יותר גבוה.

אז אתה בעצם אומר אחי להסתפק במה שיש ולהתנחם בכך שבמדינות אחרות המצב גרוע יותר?

מה זה השטויות האלה??!?!?!?!

והמחיר בארץ הוא לא זול, אולי יש כמה מדינות שאצלם ממש יקר האינטרנט אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להשוות את המחיר שלנו למחיר שלהם ואז להגיד תודה שהמחיר שאצלנו לא כל כך יקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים