עבור לתוכן

UPSTREAM גבוה יותר

האם תשלמו וכמה תשלמו יותר בחודש על מנת לקבל UPSTREAM גבוה (512Mbit) 904 הצבעות

1. 1. האם תשלמו וכמה תשלמו יותר בחודש על מנת לקבל UPSTREAM גבוה (512Mbit)

• לא הייתי משלם, אין לי צורך
    • הייתי משלם תוספת של 10 ש"ח
    • הייתי משלם תוספת של 20 ש"ח
    • הייתי משלם תוספת של 50 ש"ח
    • הייתי משלם תוספת של 100 ש"ח ויותר

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בעיקרון אין סיבה שנשלם יותר על משהו שהינו אמורים לקבל ממילא (אם יש אפשרות טכנית) וזאת תהיה ממש גנבה !

אבל נגיד ואני ילך עם מה שאתה אומר אז לא היתי משלם יותר מ 20 שקל , יותר מזה זה שחיטות

פורסם

בעיקרון אין סיבה שנשלם יותר על משהו שהינו אמורים לקבל ממילא (אם יש אפשרות טכנית) וזאת תהיה ממש גנבה !

אבל נגיד ואני ילך עם מה שאתה אומר אז לא היתי משלם יותר מ 20 שקל , יותר מזה זה שחיטות

צודק!! זה שהתשתית נותנת את האפשרות לאפסטרים יותר גבוה וחברות האינטרנט לא נותנות את זה כחלק מהשירות זו כבר הונאה! במדינות אחרות כמו שבדיה למשל משלמים הרבה פחות ומקבלים אינטרנט סופר מהיר! פה בישראל מתעקשים להישאר מאחורה למרות שיש את האפשרות להפוך את האינרטנט ליותר מהיר ומשתלם, אבל ככה זה בישראל התרגלתי כבר שדופקים את האזרח הקטן ולא נותנים לו מה שמגיע לו למרות שאפשר!!! חברות האינטרנט מתעלמות מהרצונות של הלקוחות שמפרנסים אותן, שמה פס, ועושה עלינו כסף בגדול!

20 שקל הייתי שם על זה לא יותר! גם ככה 170 שקל בחודש ביחד לכבלים ולספק זה יותר מידי!

פורסם
  • מחבר

קודם כול גם אני לא הייתי נותן יותר מ20 ש"ח יותר לחודש

צריך להכיר את השוק, אם חברה א' יוצאת בדבר כזה אז בטוח יעברו אליה המון אנשים שחשוב להם הדבר הזה (הספק הזה אמור לגלות לנו כמה באתר הזה לפחות), אחרי זה חברות ב' וג' רואות שיש באמת דרישה בשטח לדבר כזה ואז הם יוצאות בחשבון משלהם לUPSTREAM גבוה

בסופו של דבר עקב תחרות עזה (היום באמת יש תחרות עזה בין הספקיות) יווצר מצב שנחזור לשלם את אותו המחיר שאנחנו משלמים עכשיו רק עם UPSTREAM גבוה הרבה יותר, צריך רק "להניע" את החברות למהלך הזה

פורסם

נראה לי שהחברות אינטרנט נהנות מלגרום תסכול כבד למשתמשים הפרטיים בזמן בעלי העסקים נהנים מקווים הרבה יותר מהירים ממה שאתם חושבים שיש בארץ בכלל.

הבעיה היא שלבזק ולחברות הכבלים לא נראה שאנו זקוקים למשהו מעבר למה שהם מוכנים לתת.

אני חושב שברגע שקהל הגולשים יצביע ברגליים הם יבינו .

אני חושב שצריך לארגן יום שכולם יתקשרו באותו יום ויגידו לחברת האינטרנט שלהם באשר היא שאם עד סוף החודש אין שיפור הם מתנתקים.

גם אם זה איום סרק עדיין זה יגרום להד שבסביבות 5000 אנשים יתקשרו באותו היום ויגידו שהם מתנתקים אם משהו לא ישתנה וזה יעבור הלאה!

רקק ככה החברות האלה מבינות שכואב בכיס בא השינוי בדיוק כמו בצבא רק שמישהו נהרג אז משנים משהו!

זו התפיסה שלהם ואנחנו צריכים לשחק במשחק שלהם.

פורסם

כמה הערות קטנות:

קודם כל רוב הספקים (ISP) לא מגבילים בכלל קצב שליחה. היחיד שמגביל הוא ספק התשתית.

דיברתי עם כמה ספקים (ברק, 012 ועוד כמה) ואמרו לי במפורש שאם אני מעלה את קצב השליחה דרך הכבלים הם יספקו את המהירות ולא יקחו תוספת תשלום.

דבר שני אני יודע שיש לכבלים (ואני חוש שגם לבזק) חבילות של קצב עולה יותר מהיר. אומנם במחירים מטורפים אבל קיים.

דבר נוסף אין שום גזל בזה שלא נותנים את השירות. להעלות קצב עולה יעלה לחברות התשתית הרבה כסף.

בכבלים לדוגמא יש להם נפח מסויים של תקשורת שהם יכולים להעביר על הקו שכולל את האפסטרים, הדאונסטרים, ערוצי הטלויזיה האנלוגיים, הדיגיטלים וערוצי החזור שלהם. (אגב מה שגוזרל הכי הרבה רוחב פס זה דוקא הערוצים האנלוגיים)

כלומר כדי להגיד רוחב פס עולה לרוב משתמשי האינטרנט הם צריכים לוותר על כמה ערוצי טלויזיה למשל.

אני מסכים שהמחירים שהם דורשים היום הם גבוהים בטרוף, אבל אני גם מודע לעובדה שזה עולה כסף ואני מוכן לשלםם על זה (לא יותר מ 20 ש"ח אגב)

ולבחור שמשלם 170 ש"ח לחודש - תעבור חבילה ומהר!

המחירים היום הם 100 ש"ח ל750 ו140 ל1.5 אם לא פחות (ספק+תשתית)

פורסם

אני בכלל משלם 180 (אני בהתחייבות :'()

פורסם

כמה דברים :

הבעיה עם צרכנים במדינה הזו שהם מסתפקים במה שיש, ולא עושים חרם צרכני כדי לגרום לחברה מסוימת להשתנות.. אם היה כאן תהליך רציני היו הדברים משתנים

(האתר ההוא של העצומה להעלאת האפסטרים, פעם אחרונה שניכנסתי אליו ראיתי 60000 כניסות, אבל כמה חתימות? 6000 ... לא נראה לי שאנשים לוקחים את זה ברצינות )

המחירים שדורשים היום החברות , הם סבירים, אבל מה בעבור המחיר שאנו משלמים פה , בחו"ל היינו מקבלים חבילה מהירה הרבה יותר..

הייתי בתקופת הניסוי של הכבלים , מ 2000 , במשך כל תקופת הניסוי האפסטרים היה 100K , חברות הכבלים יכולות לאפשר אפסטרים גבוה יותר מהנוכחי בלי בעיה לדעתי (לא נגיד 100 , אבל 20-30קיי לדעתי כן)

פורסם

קוראים לי דודי :)

ויש לי חבילה של מגה וחצי ואני משלם להוט 88 ש"ח בחודש במקום 138 שהייתי אמור לשלם ולבזק בינלאומי אני משלם 75 שקל, שלחבילה של 750 שילמתי 89, רק שתבינו איזה נוכלים הם שהייתה להם חבילה יותר גדולה במחיר יותר זול והם לא טרחו להציע לי אותו.

ANYWAY, כרגע אני מרוצה ולא כ"כ נורא שאני משלם 28 שקל יותר ממישהו שמשתמש בספק אחר, כי אני יודע מה הם המחירים ומה השירות שמציעה חברה שלוקחת פחות כסף מהמתחרה שלה.

פורסם

אני לא יודע מה למה אנשים תמיד אוהבים להתלונן אבל תדעו לך שיחסית המחירים בארץ זולים (נכון יש כמה דוגמאות של מחירים יותר זולים בעולם, אבל יש הרבה יותר דוגמאות הפוכות)

תגידו תודה שבארץ עוד לא עלו על הרעיון של לחייב לפי כמות מידע שמיושם כבר בהרבה מדינות בעולם...

סתם כדוגמא כשסיפרתי לדוד שלי שאני משלם פחות מ 25$ לחיבור בלי הגבלת כמות מידע הוא לא הבין איך המחירים פה כלכך זולים (אצלהם יותר מפי 2 המחיר, ועוד יש הגבלה של כמה גיגה בחודש)

ושוב שלא תבינו לא נכון, אצלהם באמת האפסטרים הרבה יותר גבוה.

פורסם

תבינו כבר זה לא משנה כלום , עד שחברות האינטרנט לא יעלו את זה , אתם יכולים להתלונן כמה שאתם רוצים ולהתווכח אין מה לעשות בקשר לזה...

פורסם

אני לא יודע מה למה אנשים תמיד אוהבים להתלונן אבל תדעו לך שיחסית המחירים בארץ זולים (נכון יש כמה דוגמאות של מחירים יותר זולים בעולם, אבל יש הרבה יותר דוגמאות הפוכות)

תגידו תודה שבארץ עוד לא עלו על הרעיון של לחייב לפי כמות מידע שמיושם כבר בהרבה מדינות בעולם...

סתם כדוגמא כשסיפרתי לדוד שלי שאני משלם פחות מ 25$ לחיבור בלי הגבלת כמות מידע הוא לא הבין איך המחירים פה כלכך זולים (אצלהם יותר מפי 2 המחיר, ועוד יש הגבלה של כמה גיגה בחודש)

ושוב שלא תבינו לא נכון, אצלהם באמת האפסטרים הרבה יותר גבוה.

מה הם צחוקים ? הגבלה של כמה גי'גות ? אני כל יום מוריד כמה גי'גות ! אם הם יעשו את זה בארץ אני ישר מתנתק

פורסם

רוצים לשמוע סיפור?

יש לנו בארצנו הקטנה חברת אינטרנט גם קטנה שיכולה כבר בעוד 5 דקות לספק לכל בית במזרח התיכון חיבור סימטרי של 100מביט.

את הקווים האופטים הם פרסו כבר לפני כמה שנים ויש להם קוים ישירים לאירופה.

הם גם יכולים לספק טלפוניה , קוראים להם מאד1 , אבל נחשו מה? הממשלה לא נותנת להם לפעול. :(

פורסם

מד1 עד כמה שאני יודע זאת החברה שאחראית על הקו לחול. כלומר יש לה מספר קוים לאירפה וארה"ב וכל חברות האינטרנט וחברות הטלפוניה שוכרות ממנה רוחב פס.

עד כמה שאני יודע אין לה בכלל קוים בתוך הארץ (אולי רק בין המרכזים שלה)

פורסם

Think again

הסבר על הרשת הפנימית בארץ: (רק של מד-1 לא של כל הספקים והתשתית)

http://www.med-1.com/site/mednet.html

ותמונה של הקישוריות לחו"ל:

network_map.jpg

אנחנו מקושרים מעולה לאירופה ולעצמנו בסיבים אופטיים.

רק סוחטים מאיתנו כסף על upload מסריח(וגם download :P) שיכולים לתת לנו הרבה יותר באותו מחיר או טיפה יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים