פורסם 2020 באוגוסט 45 שנים מחבר אני מזיז את העכבר הוא לא זז או זז באיחור אני גולל כלפי מטה עם העכבר ויש קפיצות כלפי מעלה אני כותב ולפעמים זה כותב באיחור או לא כותב בכלל פותח בין טאב אחד ל-10 טאבים בדרך כלל. אתרים רגילים כמו hwzone ודומיהם.
פורסם 2020 באוגוסט 45 שנים איזה תוספים יש לך לכרום? אולי אחד מהם מקולקל או מבוגבג בתמונה שהעלית מקודם הכרום לוקח 90% CPU שזה הרבה יותר מדי הייתי מעלה עוד תמונה, וגם שרואים איזה אתרים אתה טוען וגם שרואים איזה תוספים או לחלופין הייתי בודק תוספים אחד אחד
פורסם 2020 באוגוסט 45 שנים מחבר אותם תוספים שאני משתמש בהם תמיד. סימנתי לכולם מלבד האדבלוק לא לפעול. אני מצרף תמונות של התוספים והחלוניות. עדיין יש קפיצות מוזרות ב-CPU ואין סיבה שיהיו כאלה כי מלבד הכרום אין אף תוכנה שרצה ברקע (מלבד אנטיוירוס וכאלה)
פורסם 2020 באוגוסט 55 שנים אני לא רואה משהו חריג... הייתי מבצע לוג לפי זה: https://www.instantfundas.com/2012/03/how-to-record-cpu-and-memory-usage-over.html וגם הייתי בודק וירוסים
פורסם 2020 באוגוסט 55 שנים אני מהמר על וירוס שקשור לכרום ועושה לך mining תמחק לחלוטין את כרום ותתקין מחדש
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של arik100 אני לא רואה משהו חריג... הייתי מבצע לוג לפי זה: https://www.instantfundas.com/2012/03/how-to-record-cpu-and-memory-usage-over.html וגם הייתי בודק וירוסים לא יודע אם מבחינת ה-CPU יש משהו חריג, אבל מבחינת לאגים של העכבר, ישנם. הוא בדרך כלל נתקע לחצי שניה, אבל גם לפעמים ל-5-10 שניות
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage אני מהמר על וירוס שקשור לכרום ועושה לך mining תמחק לחלוטין את כרום ותתקין מחדש היי תודה על העזרה. התקנתי היום את המחשב מחדש (פירמוט), הבעיות ממשיכות. חשבתי שזה אולי בעיה במקלדת והעכבר (קניתי חדשים עקב שבר במקלדת הקודמת). בדקתי עם 3 מקלדות וזה לא זה. האם יתכן שזה נובע מהיציאת USB? יש לי 8 כאלה - 4 כחולים ו-4 רגילים. 6 מתוכם נמצאים בחלק האחורי של הקופסה ולפחות בהרגשה, כשחיברתי לשם היו יותר תקיעות
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים טוב אם אחריי פירמוט זה ממשיך אז זו בוודאות בעיית חומרה, אבל באמת שקשה לי לחשוב על משהו שיכול לגרום לבעיות האלו.
פורסם 2020 באוגוסט 65 שנים מחבר ציטוט של Moon-Mage טוב אם אחריי פירמוט זה ממשיך אז זו בוודאות בעיית חומרה, אבל באמת שקשה לי לחשוב על משהו שיכול לגרום לבעיות האלו. תודה. באסה אני חושב שהאחריות נגמרה על רוב החלקים. האם יש סיכוי שזה משהו שקשור לחיבור באינטרנט (שמתי לב שזה בעיקר קורה כשיש קפיצות בתעבורה באינטרנט)?
פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים אם אם הצלחת לפתור את אימוץ המחשב , ועדיין יש לאגים לעכבר , אז אולי הבעיה בעכבר , יש כאלה באמת בעייתים ככה , בגלל זה אני קונה רק לוגיטק .
פורסם 2020 באוגוסט 75 שנים מחבר היי לא הבנתי מה זה אימוץ המחשב. העכבר שלי הוא של לוג'יטק. ניסיתי עם 3 סטים שונים ובכל הייתה בעיב
פורסם 2020 באוגוסט 85 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock תבדוק זמן תגובה ממוצע במנהל המשימות לשונית ביצועים תחת דיסק ה-ssd נע בין 0 ל-6 ms ה-hdd על 0 כמעט תמיד. לא הצלחתי לקלוט לאיזה מספר זה קפץ כשהייתה קפיצה. באופן מוזר למדי, לא היו לי תקיעות ב-24 שעות אחרונות
פורסם 2020 באוגוסט 85 שנים מחבר כנראה (אני כבר נזהר חחח) גיליתי מה הבעיה. המחשב עבד חלק כמה עשרות שעות טובות. בדיוק כשחיברתי את הדיסק און קי התחילו עוד פעם לאגים. חיברתי אותו ל-usb בצבע כחול כשהדיסק הוא usb 2. האם היציאה הזאת עובדת תקין רק עם usb 3 והלאה או שזה תקלה בדיסק?
פורסם 2020 בספטמבר 125 שנים מחבר הבעיה הזאת ממשיכה לקרות לעיתים עכשיו התחילה גם בעיה שלפעמים כשאני ממזער חלוניות המסך נהיה שחור לשניה-שתים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.