פורסם 2002 באפריל 1023 שנים :bashאני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה אני לא רוצה כל כך להשקיע בזה אבל רציתי לדעת מה הדעה של הרוב כאןמה יותר טוב???pinnacles או fly video 2
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים FLY VIDEO לא עובד עם XP........ אני ההיתי לוקח ATI TV WONDER אם עדיין יש......
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים לי יש pinnacleעובד מצוין והאיכות ממש טובה!!אני חושב שהוא יותר טוב בהשוואה לfly videoעצה: לכל כרטיס טלוויזיה שאתה קונה נסה לחבר אותו לשקע עם כבליםשל דיגיטל או יס זה משפר את האיכותבמיוחד בערוצים 3 ו 4 שיש איתם בעיות
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים לי יש pinnacleעובד מצוין והאיכות ממש טובה!!אני חושב שהוא יותר טוב בהשוואה לfly videoעצה: לכל כרטיס טלוויזיה שאתה קונה נסה לחבר אותו לשקע עם כבליםשל דיגיטל או יס זה משפר את האיכותבמיוחד בערוצים 3 ו 4 שיש איתם בעיותולחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה דרך חיבור S-Video, אם יש בכרטיס כניסה ובממיר יציאה (בממירים של YES אין דאגה).
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים הכי פשוט זה לקנות כרטיס עם כניסת ווידאו (עדיף שתהיה איכותית) ולחבר אליו ממיר דיגיטלי (כבלים/יס). אפשר לקנות גם איזה Raedon 8500 AIW, שכולל טיונר איכותי מאוד.
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים הכי פשוט זה לקנות כרטיס עם כניסת ווידאו (עדיף שתהיה איכותית) ולחבר אליו ממיר דיגיטלי (כבלים/יס). אפשר לקנות גם איזה Raedon 8500 AIW, שכולל טיונר איכותי מאוד.אתה מודע לכך שהוא עולה מעל 2000 ש"ח? חצמזה - הוא כרטיס מדהים (שילוב של מאיץ גרפי חזק וכרטיס טלוויזיה איכותי ועמוס פיטצרים שווים. הלוואי עלי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.