עבור לתוכן

הצעות לתפיסת היטסינקים גדולים על הכרטיס מסך...

Featured Replies

פורסם

את האמת לא הייתי בטוח כל כך איפה למקם את זה אבל שיהיה...

אז ככה יש לי היטסינק די גדול שהייתי רוצה למקם על הכרטיס מסך שלי ,

אבל אני לא יודע איך אני יוכל להחזיק אותו כמו שצריך...לפי מה שהבנתי הרבה אנשים לא יודעים איזה דרך הכי טובה לעשות את זה.

מי שמכיר דרכים טובות ובטוחות שירשום כאן.

תודה , חלב

פורסם

שמע עד כמה שתחזק ותחזק זה אף פעם לא יהיה יותר מדי בטוח אחרי הכל כרטיס מסך לא בנוי לעמוד בעומס של היטסינקים גדולים, בכל אופן יש לך אופציה להכניס לחורים אזיקונים ולתפוס חזק חזק איתך לדעתי זה הכי בטוח, כמו כן לדעתי עדיף לך לנסר קצת מהסינק לקדוח לו חורים ולהבריג אותו עם ברגים כמו שצריך לתוך המקום שלו.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

יש מצב בכלל שהכרטיס ישבר? ההיטסינק לא עד כדי כך כבד...

אהה והשיטה עם האזיקונים ולהעביר אותם בחורים של הברגים נשמעת מצויינת!

פורסם

טוב קודם כל איזה היטסינק זה? בערך מה המשקל?

המשקל המקסימום למעבדי אינטל הוא 450 גרם, למרות שהם עומדים ביותר מזה גם, אבל עדיין לא כדאי להסתכן זה כרטיס מסך זה יותר עדין התפיסה שלו בניגוד ללוח הרבה פחות מסיבית רק בתור החריץ AGP ומחוזקת עם בורג אחד, אני אישית לא ממליץ לך להגזים עם המשקל, והשיטה של האזיקונים, אני ממליץ עליה בכל אופן.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

The UnKnown קודם תודה על העזרה ;)

וההיטסינק הזה הוא מתוך פנטיום 3 והוא די גדול הייתי אומר...

פורסם

ההיט סינק הזה הוא מעולה לליבות של כרטיסי מסך. והוא בכלל לא כבד מדי.

תתפוס אותו עם אזיקונים

פורסם

בכל אופן, אם הסינק יהיה גדול מדי מאוד מומלץ לנסר אותו ולשים על הזכרונות זה מייעל מאוד את מידת האוברקלוק.

בהצלחה, בדרך תשים משחה טרמית על הליבה ודאג למגע טוב בין הסינק לליבה של הכרטיס.

בהצלחה.  ;)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

וכדי שאני יוכל להשים אותו אז אני צריך המלצה למשחה טרמית לא יקרה כל כך אבל עדיין שתיהיה טובה באזור החמישים שקל בערך...

ושוב תודה על העזרה! :D

פורסם

AS3 או AS5.

מה שיותר זול

פורסם

נאנו טארם 2 משחה מצויינת , שתמצא עליה הרבה המלצות חמודף ובמחיר סביר מאוד.

כמו כן הארקטיק סילבר 5 הוא מעולה ריכוז גבוה של כסף, ומעביר את החום מצויין , על כל פנים גם הנאנו 2 וגם הארקטיק סילבר יעשו עבודה טובה וההבדלים יבואו לידי ביטוי הכי הרבה במעלה או מעלה וחצי.

תתחדש.

פורסם

http://www.pch.co.il/docs/pi-1632223971.htm מבחר משחות..

NTB2 היא משחה טובה מאוד ובמסגרת התקציב שלך, ועוד שהיא גם לא כסף כך שאם בטעות

זה ינסול אכשהו הכרטיס לא יידפק.

פורסם

ומאותה סיבה שהיא לא מכסף אז הטמפ' תהיה מעט גבוה יותר, אבל ההבדל הוא מזערי ולא מורגש כל כך.

פורסם
  • מחבר

נזכרתי שרציתי לשאול עוד משהו...

כשאני שם את האזיקונים אני צריך להדק אותם ממש חזק או שזה בסדר אם זה יהיה טיפה רפוי?...

פורסם

אני תפסתי את הוולקנו6CU על הכרטיס מסך שלי עם חוט נחושת בעובי של מילימטר וחצי.

תפוס חזק חזק ואין סיכוי שמשהו רע יגרם..

אזיקונים זה גם פתרון טוב (לתפיסת גוף קירור על צ'יפסט) , אך עם גופי קירור גדולים ביחד עם חום שפולט הכרטיס מסך, תבין אתה לבד אבל זה לא רעיון רע.

aaq.sized.jpg

פורסם

נזכרתי שרציתי לשאול עוד משהו...

כשאני שם את האזיקונים אני צריך להדק אותם ממש חזק או שזה בסדר אם זה יהיה טיפה רפוי?...

מומלץ להדק, אבל עדיין ברמה מתונה, אבל לדאוג שיהיה מהודק היטב ולא רפוי, וכמו כן שלא ילחץ יותר מדי.

פשוט כשאתה רואה שהוא יושב טוב לא זז יותר מדי ומהודק אז זה בסדר, כמו כן השיטה של SubX היא גם נחמדה אני אישית חושב שאזיקונים הם יותר חזקים ויש יותר ביטחון בלשים אותם, אבל כל אחד והעדפות שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים