עבור לתוכן

מחפש המלצה למערכת רשת ביתית אלחוטית

Featured Replies

פורסם

החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני.

מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית.

מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו.

אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד.

השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט.

אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד.

תודה רבה לעוזרים,

יוני.

פורסם

אם אתה מעוניין פשוט לאלחוט בין שני המחשבים, תוכל לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ולעשות רשת ישירה בין שני המחשבים. התצורה הזו יותר זולה, אך פחות אמינה ומאובטחת.

הדרך היקרה והאופטמלית יותר היא רשת הכוללת Access Point שבא היום כמעט תמיד כחלק מנתב אלחוטי. את המודם תחבר לנתב האלחוטי (עם כבל רשת מוצלב), ואת שאר המחשבים תחבר את הנתב באלחוט/כבל רשת ישר, לבחירתך. תצטרך לקנות כרטיס רשת אלחוטי בודד לכל מחשב שיחובר באלחוט לנתב. על הנתב תגדיר את החייגן שלך במקום על המחשב שכרגע משמש כ"משתף" אינטרנט, וכך גם לא תהייה תלות באחד המחשבים בשביל אינטרנט.

ישנו מגוון של מכשירים אלחוטיים בשוק כיום. לא יכול להמליץ על אחד שמתבלט במצויינותו על גבי אחרים. כולם פחות או יותר טובים.

אף-על-פי-כן, בזמן האחרון מתקבלים הרבה תלונות על נתבים של Dlink, אז אולי כדאי לשקול להימנע מקניית מכשיר שלהם. שמות מובילים אחרים בתחום עם Edimax, Linksys, Netgear ועוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים