עבור לתוכן

הרכבת SP94.

Featured Replies

פורסם

אוקיי הגיע הSP94 סופסוף, ועכשיו אני צריך להרכיב אותו מה שדורש פירוק של כל המחשב והוצאת לוח האם, יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מפרק?

משהו על חשמל סטטי אולי? באיסה סביבה לא מומלץ לעבוד? משהו בנוגע להרכבה? למריחה של המשחה הטרמית?

אני שואל הרבה כי זה פעם ראשונה שאני מרכיב (בעזרת חבר שלי) קירור לבד ועוד שדורש פירוק של המחשב שאף פעם לא הרכבתי לבד.

תודה לכל העוזרים! :)

פורסם

מניסיון, תיזכור איפה החוטים של המארז מתחברים בהארד-דיסק,

אל תעבוד במקומות עם כוח מגנטי,

תעשה הכל לאט,

מדריך למריחה נכונה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying

את ההראד-דיסק שים בשקית אנטי סטטית,

יש עוד הרבה, זה מה שאני זוכר

פורסם
  • מחבר

אני כנראה יעבוד בחדר על משטחי עץ כאלה כדי למנוע חשמל סטטי, את ההרדיסק אני נינח על המשטחי עץ, אין להם חשמל סטטי לא?

את החוטים של ההר אתה מתכוון מאחורה? IDE וחשמל? יש משהו מיוחד נוסף שאני צריך לדעת או להיזהר ממנו?

אלכוהות 70% יספיק כדי להסיר את המשחה הנוכחית שלי (AS3)??

המון תודה! עצות יתקבלו בברכה ! תודה רבה!

פורסם

לא, אני מיתכוון לחוטים שבאים מהמארז, כל הלדים וכפתורי ההדלקה וכו'

פורסם

אני כנראה יעבוד בחדר על משטחי עץ כאלה כדי למנוע חשמל סטטי, את ההרדיסק אני נינח על המשטחי עץ, אין להם חשמל סטטי לא?

את החוטים של ההר אתה מתכוון מאחורה? IDE וחשמל? יש משהו מיוחד נוסף שאני צריך לדעת או להיזהר ממנו?

אלכוהות 70% יספיק כדי להסיר את המשחה הנוכחית שלי (AS3)??

המון תודה! עצות יתקבלו בברכה ! תודה רבה!

את מיקום ה-IDE זה קל מאוד לזכור, מה שדי מסובך (רק בהתחלה) הוא המיקום של ה-RESTAR, H.D.D LED וכו'.

אני די נתקעתי עם מיקום החוטים האלה בפעם הראשונה שהרכבתי את המחשב, קל מאוד להבין איפה למקם אותם בעזרת ספר ההסבר על לוח האם, אבל לי לא היה אז לקח לי חצי יום עד שהסבירו לי פה איך למקם את הכל.

פורסם
  • מחבר

אהה טוב נראה לי שאני יכתוב על דף או משהו לאן מתחברים הדברים החשובים, ואם יהיה צורך אני ישתמש בחוברת של הלוח אם.

בנוגע לסביבת עבודה, אני יעבוד על משטחי עץ (מצופה פורמייקה) זה בסדר? כלומר אפילו אם אני יניח על זה את ההרד-דיסק ואת הלוח וכרטיס מסך וזוכרונות? כלומר זה לא נותן חשמל סטטי?

עוד המלצות? עצות... כל דבר יעזור !

המון תודה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים