עבור לתוכן

אם אני אשים וולקנו 8, במקום ההיטסינק המקורי של AMD, הטמפ' ירדו?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע מעבד AMD 2500 עם ההיטסינק המקורי שלו, והטמפ' הם על הפנים:

47 במנוחה ו53 במאמץ.

כל החוטים מסודרים ויש סירולקציית אוויר טובה במארז, והטמפ' הגבוהה של המעבד היא כנראה בגלל ההיטסינק המעפן.

עכשיו, יש ב-COMP-IL מבצע, שבו הם מוכרים וולקנו 8 ב-60 ש"ח, והמחיר ממש מתאים לי.:

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNTETV8SLSE&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1697

אם אני אחליף את ההיטסינק שעכשיו יש לי אותו בוולקנו 8 הטמפ' של המעבד ירדו? בכמה לדעתכם הם ירדו?

ועוד משהו: ההיטסינק שהבאתי אליו לינק מתאים ללוח אם ABIT NF7?

ובבקשה אל תתחילו להמליץ לי על היטסינקים אחרים, אני כבר מודע לזה שיש היטסינקים טובים יותר מהוולקנו 8 שעולים רק 60 ש"ח יותר, אבל אין לי 60 ש"ח להוסיף אז אני לא יכול לקנות אותם. אם אני ארצה לקנות אותם זה יהיה רק בעוד שלוש חודשים (עד שאני אאסוף כסף) ולא בא לי לחכות שלוש חודשים.

פורסם

הטפרוטורות ירדו, אבל אני ממש ממליץ לחסוך כסף ולקנות את הvolcano 12 ב165 שקל

פורסם

קודם כל הטמפ' שלך סבירות פלוס, זה טמפ' בסדר כל עוד אתה לא מעבר ל55 במאמץ אין לך מה לדאוג, ככה שאם אתה אל עושה אוברקלוק אתה יכול להישאר עם הקירור הזה, אבל זה כבר שיקולים שלך.

אם בכל זאת אתה רוצה להחליף קירור אז הוולקנו 8 הוא קירור נחמד מאוד בטח שיותר טוב מהקירור סטוק של AMD כמו כן דאג למריחה של משחה טרמית חדשה בצורה טובה כדי לייעל את מעבר החום מן המעבד לסינק, משחה מומלצת זה נאנו טארם 2 ואם אתה מוכן להשקיע יותר אז ארקטיק סילבר 5.

תתחדש!

פורסם
  • מחבר

הטפרוטורות ירדו' date=' אבל אני ממש ממליץ לחסוך כסף ולקנות את הvolcano 12 ב165 שקל

[/quote']

תודה אחי. ואני כבר אמרתי שאין לי כסף לוולקנו 12, ויקח לי 3 חודשים לחסוך (זמן ההמתנה לא שווה).

בכמה בדיוק ירדו הטמפ'? וההיסטינק הזה מתאים ללוח אם NF7?

פורסם

הוולקנו8 משתווה +- לקירור המקורי של AMD מכל בחינה.

הוולקנו6CU כבר היטסינק יותר חזק (גם יותר רועש) ויניב תוצאות קירור טובות יותר מהוולקנו8.

פורסם

אני התקנתי במקום הקירור המקורי Volcano 6CU שכבר היה לי מהמחשב הישן שלי, והטמפרטורה של המעבד ירדה ב4-6 מעלות.

ואגב אני בכלל לא שומע את המאורר, הוא יחסית שקט.

פורסם
  • מחבר

אני התקנתי במקום הקירור המקורי Volcano 6CU שכבר היה לי מהמחשב הישן שלי, והטמפרטורה של המעבד ירדה ב4-6 מעלות.

ואגב אני בכלל לא שומע את המאורר, הוא יחסית שקט.

תודה אחי, אז כנראה עם הוולקנו 12 הטמפ' תרד ב-6-7 מעלות.

אני ביום ראשון אלך לקנות, תודה על העזרה.

פורסם

בקירור כמו באוברקלוק זה לא מדע, אם אצל מישהו ירדו 3-4 מעלות בכלל לא מחייב שהוולקנו 12 יוריד לך 6-7 מעלות, זה תלוי בהמון פרמטרים, סוג המעבד, סטפינג, סירקולציה, טמפ' החדר, סוג הלוח (כאשר יש הבדלים שיכולים להגיע עד ל10 מעלות בין לוח ללוח), כפי שאתה רואה זה תלוי בהמון דברים.

הוולקנו 12 יוריד את הטמפ' מן הסתם אבל יכול להיות שב3-4 מעלות ויכול להיות שב5-6 זה מאוד תלוי בדברים שציינתי הנ"ל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים