עבור לתוכן

i-Menu של AOC, איך בוחרים את המסך הנשלט?

Featured Replies

פורסם

רכשתי AOC Q3279WG5B לפני מספר חודשים. בגדול, מסך נסבל במחיר זול, אבל מספר דברים מרגיזים אותי שם.

-במדריך המשתמש (שהורדתי מהרשת...) כתוב כי ישנו CD הכולל את מדריך למשתמש, דרייוורים ואת i-Menu. משום מה ה CD לא היה בקופסה...

-אני מריץ WIN10 ואחרי התקנת i-Menu (שגם הורדתי מהרשת) אני רואה וורסיה שלא מופיעה במדריך למשתמש, מה שהורדתי ממש מכוער לי והייתי מעדיף את הוורסייה המופיעה במדריך למשתמש. איפה אני מוצא אותה? באתר הדפוק ברמות של AOC כדי להוריד משהו צריך להכניס את דגם המסך ומשום מה Q3279WG5B לא מופיע כחוקי ולא נמצא בשום מקום...😥

-למערכת שלי מחוברים שני מוניטורים Q3279WG5B ודל  U2715. כשאני מפעיל את ה i-Menu הוא מתחבר לדל ואני לא מוצא שום דרך להעביר אותו ל AOC. רעיונות?

-כשאני מנתק את הדל ומפעיל את ה i-Menu אני רואה כי חלק מהאופציות המופיעות שם (מיקום אופקי/אנכי, תדר וכו') לא פעילות אע"פ שהן קיימות במוניטור וניתנות לביצוע דרך התפריט (בלחיצת כפתורים), מה הסיפור שלהם?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קנו Q3279WG5B בעבודה שלי אחרי שגילו כי הוא המסך הגדול הזול ביותר שניתן (להזכירכם, אלפיייה למסך 31"...). הרכבתי אותו היום ושם כן התגלה בקופסה ה CD שכולל את ה i-Menu כפי שמופיע במדריך המשתמש.

התקנתי, הרצתי על מערכת שכוללת שני מוניטורים והוא כן זיהה את Q3279WG5B, בכל מקרה האופציות בתוכנה (מיקום אופקי/אנכי, תדר) לא פעילות גם שם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים