פורסם 2020 ביוני 175 שנים היי יש לי מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה אבל שומעים אותי ממש חלש כשאני עושה שיחת זום. ואני רוצה לחבר מיקרופון חיצוני ואני לא מצליח לחבר למחשב וגם איך להפעיל את המיקרופון בזום. אשמח לעזרה. יש לי ויינדוס 10 נערך 2020 ביוני 185 שנים על-ידי ETA6789
פורסם 2020 ביוני 185 שנים לאן אתה מחבר את המיקרופון והאם אחרי החיבור אתה מגדיר ב-ZOOM שיעשה שימוש במיקרופון/כרטיס הקול במחשב במקום המיקרופון המובנה במצלמה?
פורסם 2020 ביוני 185 שנים מחבר אני מחבר אותו לחיבור הורוד מקדימה. המחשב קולט את המיקרופון אבל לא שומעים כלום. בדקתי גם בהגדרות. המיקרופון תקין כי החיבור לפלאפון שלי הוא עובד. למחשב צריך מיקרופון ייחודי?
פורסם 2020 ביוני 185 שנים למחשב יש לחבר מיקרופון עם תקע 3.5mm מסוג TRS בדוק שוב דרך ההגדרות בזום לאחר שתוציא את התקע של מיקרופון המצלמה מהכניסה הוורודה שמאחור.
פורסם 2020 ביוני 195 שנים ציטוט של ETA6789 אני מחבר אותו לחיבור הורוד מקדימה. המחשב קולט את המיקרופון אבל לא שומעים כלום. בדקתי גם בהגדרות. המיקרופון תקין כי החיבור לפלאפון שלי הוא עובד. למחשב צריך מיקרופון ייחודי? החיבור של המחשב בדרך כלל זה TRS ושל הפלאפון זה TRRS מזה אני מניח שאתה צריך מתאם מ TRRS לTRS ואז זה יעבוד במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.