עבור לתוכן

intel 760p 512gb ב330 שקל - שווה?

Featured Replies

פורסם

אני יכול ללהשיג את ההארד דיסק הזה:

https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19863&search=intel+760p

ב330 שקל דרך אינטל (תכנית לעובדים).

האם שווה או שעדיף לקחת אחד אחר (addlink/gigabyte/WD/HP/Adata וכו) שגם ככה עולה 350-400? האם יש אופציה אחרת עדיפה nvme m2 של חצי טרה?

תודה רבה.

פורסם

הבקר שלו חצי דור אחורה מדגמים אחרים ב400 שקל אבל זה ברמה שזה לא משנה כלום. אני הייתי הולך על זה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

הבקר שלו חצי דור אחורה מדגמים אחרים ב400 שקל אבל זה ברמה שזה לא משנה כלום. אני הייתי הולך על זה.

תודה רבה - יש אבל דגם אחר שהיית מעדיף באיזור ה350?

דרך אגב אם יש משהו 256gb שעדיף אז בכיף אלך עליו - אני גם ככה לא משתמש ביותר מ35 ג׳יגה ;)

ראיתי transcend 110s. ב165 שקל בksp.

באמת יש הבדלים נראים לעין בין כל הרכיבים האלה? אני זוכר את הקפיצה המטאורית שהייתה ממעבר לSSD מHDD. ואת הקפיצה הקטנה יותר שהייתה בין הSSD הישן לnvme החדשים. אבל בין הnvmeים עצמם באמת יש הבדל ניכר לעין? מרגיש לי קצת כמו לנסות להשוות פרארי ללמבורגיני ;)

פורסם

דגמים עם 256 הם כמעט תמיד יותר איטיים כי יש להם פחות nand במקביל. לא ראיתי משהו טוב יותר ב-350 וההבדלים הם באמת אפסיים לא תרגיש שום הבדל ביניהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה - אלך על האינטל.

פורסם
  • מחבר

דרך אגב יש *באמת* הבדל בעולם האמיתי בין כל הnvme m.2 למיניהם (מבחינת מהירות)? לבנאדם שלא מתעסק עם קבצי ענק (99% מהאנשים) מה ההבדל בפועל בין קריאה/כתיבה של 500 מגה בשניה לבין 4 ג׳יגה בשניה?

שופו:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים