פורסם 2004 ביוני 721 שנים אנשים יקרים... לא מזמן פורסם כאן כיצא להתקין את הקטודה (אולטרא) בקדמת המארז.המארז בדוגמא היה chieftec סגול מטאלי.... והמנורה כחולה...היה צריך להוציא אותה מתוך המסילה שלה. ולהדביק אותה באמצע על הפלסטיק.בכל מקרה אני רוצה לעשות את זה שלב אחרי שלב בעזרת המדריך ואני לא מוצא אותו.....מישהו יכול לתת לי קישור?מישהו יכול למצוא אותו??????מנהלי הפורום... עזרתכם.......בתודה מראש!!! ??? ??? ???
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מנהלי הפורום... עזרתכם.......LOL..... ;Dאני בטוח שהם היו עוזרים בכיף.....אם זה היה באתר הזה...... חחחח....... ;D
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מחבר נראה לי שראיתי גם באתר הזה.......י שלמישהו לינק למדריך?האתר הואwww.pctip.co.il נכון?
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מחבר מצאתי את המדריך.. סליחה שהתבלבלתי...... מדריך מומלץ נראה לי!!! תודה בכל אופן...
פורסם 2004 ביוני 721 שנים פיסי טיפ זה שם לא מקום אחר,אני מציע לכולם להישאר באתר הזה ולא לערוקלערוק!?חחחחח אני בטוח שכל אחד ממנהלי הפורום ימליץ לך בין היתר גם לגלוש באתרי מודינג אחרים כדי להרחיב את האופקים שלך...אני לא יודע מה איתך אבל אני לא חושב שעצם גלישה באתרי מודינג אחרים היא עריקה מ HWZONE, (דרך אגב מתי התגייסנו!?).
פורסם 2004 ביוני 721 שנים אני בטוח שכל אחד ממנהלי הפורום ימליץ לך בין היתר גם לגלוש באתרי מודינג אחרים כדי להרחיב את האופקים שלך... אני לא יודע מה איתך אבל אני לא חושב שעצם גלישה באתרי מודינג אחרים היא עריקה מ HWZONE, (דרך אגב מתי התגייסנו!?). פיסיטיפ זה לא עוד אתר מודינג........ ובקשר להתגייסות-שששששששש!!! they're not supposed to know!!!! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.