פורסם 2004 ביוני 721 שנים Thermalright ALX-800+Thermaltake 80mm Smart Fan 2238 אצל www.pch.co.il זה קצת חורג מהתקציב ב38 שח אבל זה שווה את זהביקורת : http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/ThermalRight_ALX-800/ ובביקורת השתמשו באותו מאורר אם אתה רוצה להשאר בתקציב לך על THERMALTAKE VOLCANO 12 יש אותו ב175 אצל www.zigzag2000.co.il אבל הוא קצת פחות טוב
פורסם 2004 ביוני 721 שנים לך על האפשרות הראשונה היא יותר מוצלחת מהשניה (שגם היא לא רעה)בכל מקרה אם חשוב לך שקט ואתה רוצה קירור טוב פלוס, לך על האפשרות הראשונה עם מאורר ENERMAXאם לא אכפת לך מעוצמת הרעש לך על האופציה הראשונה עם המאורר שהוזכר ושים אותו על קצת יותר מחצי המהירות..
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מחבר לך על האפשרות הראשונה היא יותר מוצלחת מהשניה (שגם היא לא רעה)בכל מקרה אם חשוב לך שקט ואתה רוצה קירור טוב פלוס, לך על האפשרות הראשונה עם מאורר ENERMAXאם לא אכפת לך מעוצמת הרעש לך על האופציה הראשונה עם המאורר שהוזכר ושים אותו על קצת יותר מחצי המהירות..הזמתי את Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XPלפני שעתים זה לא מאורר טוב כדאי לשנות למאורר אחר!?אבל יותר טוב שתתנו קישור ל PCH,PAND,זיגוג......כי חיפשתי את המאורר שאמרתה ואני לא מוצא :-[שאלה!!אני קונה מעבד 2500+ עם R9800P של ATIעם שתים מקלבים מאורר מה יותר מומלץ! לשנות את המאורר של המעבד או של הכרטיס מסך?(יהיה לי במארז 2 מאוררים 120MM)
פורסם 2004 ביוני 721 שנים volcano 12 מצויין אצל קצת פחות טוב מalx-800 את זה אתה יכול לראות בביקורת יש שם השוואהבקשר ללינק פשוט תעשה חיפוש בכל אתר קניות יש את זהעדיף לשנות את המאורר של המעבד, אם אתה קונה קירור בנפרד למעבד אז תקנה את גרסת ה tray שהיא בלי מאורר
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מחבר volcano 12 מצויין אצל קצת פחות טוב מalx-800 את זה אתה יכול לראות בביקורת יש שם השוואה בקשר ללינק פשוט תעשה חיפוש בכל אתר קניות יש את זה עדיף לשנות את המאורר של המעבד, אם אתה קונה קירור בנפרד למעבד אז תקנה את גרסת ה tray שהיא בלי מאורר תודה אחי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.