פורסם 2020 ביוני 115 שנים אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי יש לי NAS של ASUSTOR ואני רוצה להתקין עליו Pi-hole לפי מדריך שראיתי (המדריך במקור ל SYNOLOGY) ואני קצת מסתבך הורדתי את ה DOCKER אבל הוא לא יוצא קיצור דרך ואי אפשר (כנראה ) להפעיל אותו עצמאית. חיפשתי קצת ברשת והבנתי שב ASUSTOR כנראה צריך portainer.io יחד עם ה DOCKER , אז הורדתי את ה portainer ואני מקבל את המסך שבתמונה. מנה להבין מה אני עושה כאן , מישהו יודע לעזור במקרה? תודה רבה
פורסם 2020 ביוני 115 שנים מחבר אין לי מושג, אני ממש חדש לעולם של ה NAS ובטח שלא יודע מה צריך מבחינת DOCKER ו PORTAINER כשאני עושה LOCAL אני מקבל את המסך שבתמונה. עכשיו ניסיתי וזה נותן לי להתחבר אבל אני אמור להתייחס למה שרשום שם מבחינת השורות ?
פורסם 2020 ביוני 115 שנים אתה צריך שקובץ ה-socket של לינוקס צריך להיות במקום הנכון כדי שה-PORTAINER יוכל לדבר עם ה-docker. אני לא מכיר את הסביבה של האסוסטור בשביל להגיד לך איך לבדוק ולשנות את זה, אם זה עובד אז אתה יכול להניח שהכל בסדר.
פורסם 2020 ביוני 115 שנים מחבר ציטוט של etal אתה צריך שקובץ ה-socket של לינוקס צריך להיות במקום הנכון כדי שה-PORTAINER יוכל לדבר עם ה-docker. אני לא מכיר את הסביבה של האסוסטור בשביל להגיד לך איך לבדוק ולשנות את זה, אם זה עובד אז אתה יכול להניח שהכל בסדר. עכשיו שאני בפנים ה registries ריק , ולפי אותו המדריך אני אמור לראות שורה של pi-hole אז מה עושים ? צירפתי תמונה תודה
פורסם 2020 ביוני 115 שנים ומהו אותו מדריך? אני לא עובד עם PORTAINER אבל התחברת ל-dockerhub? משכת את ה-container של pi hole? בכל מקרה לא נראה לי שאתה אמור לראות את pi hole תחת registries
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.