עבור לתוכן

מנסה להתקין Pi-hole על ASUSTOR דרך DOCKER וצריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה שלי 

יש לי NAS של ASUSTOR ואני רוצה להתקין עליו Pi-hole לפי מדריך שראיתי (המדריך במקור ל SYNOLOGY) ואני קצת מסתבך 

הורדתי את ה DOCKER אבל הוא לא יוצא קיצור דרך ואי אפשר (כנראה ) להפעיל אותו עצמאית. 

חיפשתי קצת ברשת והבנתי שב ASUSTOR כנראה צריך portainer.io יחד עם ה DOCKER , אז הורדתי את ה portainer ואני מקבל את המסך שבתמונה. מנה להבין מה אני עושה כאן , מישהו יודע לעזור במקרה? 

תודה רבה 

portainer.JPG

פורסם

למה remote ולא local?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג, אני ממש חדש לעולם של ה NAS ובטח שלא יודע מה צריך מבחינת DOCKER ו PORTAINER 

כשאני עושה LOCAL אני מקבל את המסך שבתמונה. 

עכשיו ניסיתי וזה נותן לי להתחבר אבל אני אמור להתייחס למה שרשום שם מבחינת השורות ? 

portainer2.JPG

פורסם

אתה צריך שקובץ ה-socket  של לינוקס צריך להיות במקום הנכון כדי שה-PORTAINER יוכל לדבר עם ה-docker. אני לא מכיר את הסביבה של האסוסטור בשביל להגיד לך איך לבדוק ולשנות את זה, אם זה עובד אז אתה יכול להניח שהכל בסדר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של etal

אתה צריך שקובץ ה-socket  של לינוקס צריך להיות במקום הנכון כדי שה-PORTAINER יוכל לדבר עם ה-docker. אני לא מכיר את הסביבה של האסוסטור בשביל להגיד לך איך לבדוק ולשנות את זה, אם זה עובד אז אתה יכול להניח שהכל בסדר.

עכשיו שאני בפנים ה registries ריק , ולפי אותו המדריך אני אמור לראות שורה של pi-hole 

אז מה עושים ? צירפתי תמונה 

תודה 

portainer3.JPG

פורסם

ומהו אותו מדריך?

אני לא עובד עם PORTAINER אבל התחברת ל-dockerhub? משכת את ה-container של pi hole?

בכל מקרה לא נראה לי שאתה אמור לראות את pi hole תחת registries

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים