פורסם 2020 ביוני 65 שנים שלום אני מחפש המלצה למסך לעבודה במשרד. אין דרישות מיוחדות = שימושים כלליים. חשוב שיהיה זול - בכל זאת זה מסך לעבודה במשרד (עד 600 ש"ח ואם אפשר אז פחות). פאנל IPS יתקבל בברכה , גודל לפחות 23.8. אם אפשר שיהיה נעים לעיניים ולא יאמץ אותן. (ישיבה ממושכת) חובה חיבור VGA . מה אומרים על זה ? Acer UltraThin HA240Y 23.8 Inch LED IPS המסך שיש כרגע במשרד : HP LA1951G נערך 2020 ביוני 65 שנים על-ידי KF
פורסם 2020 ביוני 65 שנים מחבר אשמח אם תסביר את בחירתך . ומה ההבדל בין אלו לדגם שהצעת. (שעולה 615 ש"ח) Dell SE2419HR Dell E2420H Dell E2420HS Acer HA240Y
פורסם 2020 ביוני 65 שנים ציטוט של KF אשמח אם תסביר את בחירתך תוכל להסתכל על ביקורות בזאפ. Dell E2420H - סטנד פחות משוכלל ומסגרת יותר עבה
פורסם 2020 ביוני 75 שנים מחבר עוד שאלה : אני צריך לקנות גם כבל VGA פשוט , האם יש הבדלים בין הכבלים : (מבחינת איכות תמונה,ניצול המסך) ? על המחשב עצמו יש רק יציאת VGA . על המסך יש DP וגם VGA. אז מה עדיף והאם זה משנה ? VGA TO VGA VGA TO DP
פורסם 2020 ביוני 75 שנים כן זה משנה. VGA זה חיבור אנלוגי ישן ולא מומלץ להשתמש בו. אין לך חיבור DP במחשב ?
פורסם 2020 ביוני 75 שנים מחבר לא לצערי אין לי . יש רק VGA על הלוח . המעבד שיש כאן הוא intel core i3 3220. מה לעשות במצב כזה ? VGA TO VGA או DP TO VGA ? (הDP יחובר למסך כמובן)
פורסם 2020 ביוני 75 שנים אוקיי אז נשמע שיש לך מחשב ממש ישן. תחבר VGA TO VGA וזהו. VGA TO DP - חסר טעם לחלוטין.
פורסם 2020 ביוני 75 שנים מחבר טוב צירפתי תמונה של הלוח . אתה יודע להגיד לי אם זה DP שם ? כי HDMI לא נכנס לשם וגם USB זה בטוח לא..
פורסם 2020 ביוני 75 שנים מחבר במידה וזה כן DP . יודע לומר לי אם זה 1.2 או 1.4 ? כי הבנתי שהמסך תומך רק ב1.2 נכון ? *סורי על ההקפצה , שכחתי ללחוץ על עריכה בפעם הקודמת. נערך 2020 ביוני 75 שנים על-ידי KF
פורסם 2020 ביוני 75 שנים ציטוט של KF אתה יודע להגיד לי אם זה DP שם ? כן זה DP. https://en.wikipedia.org/wiki/DisplayPort#DisplayPort_dual-mode_(DP++) גירסה 1.1. אל תדאג זה יתמוך במסך. תכניס ותוציא את הכבל כמה פעמים כדי לגרד את השיכבה של האבק והקורוזיה.
פורסם 2020 ביוני 75 שנים מחבר מעולה , הבנתי גם שמסופק כבל DP ביחד עם המסך .. מקווה שזה באמת יתמוך. במידה ולא , אקנה VGA רגיל וזהו. דבר אחרון , משנה אם הכבל מוזהב או לא ? כי אין לי מושג איזה כבל מגיע עם המסך.
פורסם 2020 ביוני 75 שנים ציטוט של KF דבר אחרון , משנה אם הכבל מוזהב או לא ? כי אין לי מושג איזה כבל מגיע עם המסך. לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.