פורסם 2020 במאי 245 שנים שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה
פורסם 2020 במאי 245 שנים מחבר אני עוד לא יודע איך מגיעים לתמיכה של MSI התקשרתי ל סרב פרו שנותנים אחריות ונראה לי שהם בעיקר מתעסקים בהחלפת חומרה למרות שהיא ביקשה ממני לשלוח לה פנייה במיילץ גם כשהמחשב במצב TURBO זה עדיין אותם תוצאות
פורסם 2020 במאי 245 שנים הבנתי. כרגע אין לי מה להציע מעבר למה שאמרתי. מקווה שאחרים יתנו רעיון או שניים. כמובן שתשלח מייל כפי שהתבקשת. אני אבקש גם מ @se7en כבעל MSI דומה לנסות לייעץ לך. בהצלחה !
פורסם 2020 במאי 245 שנים אני לא כל כך משחק משחקים. לי יש את הדגם עם 2070. אולי אם תוכל להריץ בנצ'מרק כמו סופרפוזישן תוכל להשוות לתוצאות שקיבלתי אני:
פורסם 2020 במאי 245 שנים מחבר איך מפעילים בנצ'מרק? (סליחה על הבורות ) בכל מקרה יש סרטון של MSI ביוטיוב שדי עזר לי ומטרו באמת רץ על VERY HIGH חלק
פורסם 2020 במאי 255 שנים אני מבין שהסתדר לך. תוריד מפה ותריץ על 4K OPTIMIZED https://benchmark.unigine.com/superposition
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.