פורסם 2020 במאי 245 שנים היי. איזה לוח משני אלה אתם ממליצים שיהיה יותר טוב למעבד רייזן 3600? Gigabyte B450M DS3H Asus PRIME B450M-A תודה לעוזרים😃
פורסם 2020 במאי 245 שנים אני אישית מעדיף את הראשון. לא שיש איזה שהם נימוקים כבדי משקל. הם די אותו הדבר, אבל בעיני עדיף גיהבייט.
פורסם 2020 במאי 245 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 אני אישית מעדיף את הראשון. לא שיש איזה שהם נימוקים כבדי משקל. הם די אותו הדבר, אבל בעיני עדיף גיהבייט. תראה שאני שואל כי הרוב ממליצים על הגיהבייט מהתנסות מפעם אני לא משהו עם גיהבייט ועם אסוס כן ולכן אני מעדיף לקחת את האסוס.אם יש לך להוסיף משהו בנושא אשמח לשמוע! נערך 2020 במאי 245 שנים על-ידי omeri25
פורסם 2020 במאי 245 שנים לא ממש. כפי שכבר אמרתי, זה אותו צ'יפסט, אותה רמת מחיר ובגדול, אותו הכל. אז זה די עניין של העדפה וניסיון עם מותג כזה או אחר. אתה מעדיף אסוס ? לך על אסוס ! נערך 2020 במאי 245 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2020 במאי 245 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 לא ממש. כפי שכבר אמרתי, זה אותו צ'יפסט, אותה רמת מחיר ובגדול, אותו הכל. אז זה די עניין של העדפה וניסיון עם מותג כזה או אחר. אתה מעדיף אסוס ? לך על אסוס ! הבנתי.תודה רבה על העזרה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.