עבור לתוכן

מחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

אז ככה קניתי כרטיס מסך לפני כמה ימים חיברתי אותו עכשיו הדלקתי את המחשב אני רואה שזה עובד ואז אני מסתכל על המסך וזה מראה לי מסך כחול שרשום למעלה gigabyte ואני לוחץ על אינטר מנסה להצליח לעלות אל הוינדוס ולא מצליח יש מצב שאת/ה יודע/ת מה הבעיה אני צריך את  זה דחוף תודה

פורסם

אוקיי, אני מבין שזו הדלקה הראשונה של המחשב עם הכרטיס המסך החדש? (תתחדש אגב...),

בכללי כדאי שתוסיף יותר פרטים יבשים כמו איזה כרטיס מסך ואיזה לוח אם יש לך או מפרט כללי,

ופרטים על מה כבר ניסית לעשות בניסיון לפתור את הבעיה כמו לכבות את המחשב ואת חיבור החשמל ולחבר מחדש את כרטיס המסך ולנסות שוב?... וכו'

יש כל מיני אפשרויות וכדאי לצמצם אותם...

יש כרטיסי מסך "כבדים" שדורשים חיבור לא רק אל הלוח אם אלא גם ישירות מהספק כח. האם בדקת מה המצב אצלך אולי נדרש חיבור כזה.

אם לא היה כרטיס מסך חיצוני לפני זה למחשב המדובר, האם העברת גם את חיבור כבל המסך למחשב לכרטיס החדש (מן הסתם שכן.. אבל לא כתבת כמעט פרטים ואי אפשר לדעת.)

בקיצור כדאי שתבחן את הדברים לאט ובזהירות ותפרט פרטים רלוונטיים כדי שתוכל לקבל עזרה יותר מדוייקת, בהצלחה חבר.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של avi_gutman

בכללי כדאי שתוסיף יותר פרטים יבשים כמו איזה כרטיס מסך ואיזה לוח אם יש לך או מפרט כללי,

ופרטים על מה כבר ניסית לעשות בניסיון לפתור את הבעיה כמו לכבות את המחשב ואת חיבור החשמל ולחבר מחדש את כרטיס המסך ולנסות שוב?... וכו'

יש כרטיסי מסך "כבדים" שדורשים חיבור לא רק אל הלוח אם אלא גם ישירות מהספק כח. האם בדקת מה המצב אצלך אולי נדרש חיבור כזה.

אם לא היה כרטיס מסך חיצוני לפני זה למחשב המדובר, האם העברת גם את חיבור כבל המסך למחשב לכרטיס החדש (מן הסתם שכן.. אבל לא כתבת כמעט פרטים ואי אפשר לדעת.)

בקיצור כדאי שתבחן את הדברים לאט ובזהירות ותפרט פרטים רלוונטיים כדי שתוכל לקבל עזרה יותר מדוייקת, בהצלחה חבר.

ציטוט של avi_gutman

אוקיי ישלי כרטיס מסך gtx 1650 ולפי מה שאני מבין זה דורש שהספק כוח הייה מעל 350 לי יש 550 אז זה עובד לוח האם שלי אני לא יודע כל כך וגם אחרי זה ניתקתי את הכרטיס וניסתי להדליק בלי זה וזה עדיין הראה אותו דבר 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים