עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי D-Link AirPlus DWL-520

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי (סנטרינו) בצורה אלחוטית למחשב הדסקטופ שלי לשם שיתוף אינטרנט וקבצים. לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב הדסקטופ שלי. אני מחפש משהו לא יקר אבל שיהיה איכותי ויספק את הצרכים שלי. הכרטיס יכול להיות בטכנולוגיה B (לא צריך G).

אבל מה לעשות אני לא כל כך מבין בסוג החומרה הזה ולכן קשה לי לבחור כי ההיצע הוא די גדול. המועמד הטוב ביותר שלי כרגע הוא ה- D-Link AirPlus DWL-520 שנראה לי בסדר גמור, והבנתי שדי-לינק הם חברה מצוינת. אני ממש לפני רכישה אבל אני לא אקנה לפני שאשמע מה אתם חושבים על הכרטיס, אם יש לו חסרונות והאם כדאי לחפש אחד אחר. דרך אגב הכי זול שהצלחתי למצוא אותו היה 219 ש"ח (למרות שבבאג ואופיס דיפו הוא הרבה יותר יקר ואין לי מושג למה). אז מה? לתת להם להרויח עליי או לחפש משהו אחר?

תודה מראש!

פורסם

ונתב אלחוטי שמחובר לרשת יש לך ?

פורסם

לא חייבים נתב, השולחני יכול לשמש כנתב.

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בנתב מכיוון שהשולחני ישמש כנתב. יש לו (לשולחני) כבר כרטיס רשת אחד שמחובר למודם, ואני רוצה להוסיף לו עוד אחד- אלחוטי על מנת להתקשר עם הנייד וליצור שיתוף אינטרנט וקבצים. אז מה אתם ממליצים על ה-D-LINK או לא? זה חשוב לי כי ברגע שתענו לי אני רץ לקנות!

תודה

:)

פורסם

אני לא יכול להמליץ על ה D-Link כי מעולם לא השתמשתי בו, אולם, לא ידוע לי על בעיות מיוחדות.

ככלל, רוב כרטיסי הרשת האלחוטיים הפשוטים די דומים, ואין יותר מדי הבדלים ביניהם.

פורסם

הבנתי, זה נקרא אד הוק ?

DLINK לא חברה כל כך מצויינת והמוצרים שלה סובלים לפעמים מניתוקים מוזרים, כל אחד והמזל שלו.

פורסם
  • מחבר

יש לכם המלצה אחרת? ראיתי כרטיס של אדימקס עם אנטנה עם חוט למיקום נוח יותר. הוא אפילו יותר זול אבל אני לא יודע אולי זה זבל.

פורסם

אישית השתמשתי ב Edimax 802.11b PCMCIA.

הכרטיס עבד בסדר גמור, עד שהוא התקלקל (לדעתי המחשב הנייד שלי פשוט הרג אותו).

עוד שני אנשים קיבלו ממני 2 כרטיסים זהים והם עובדים בסדר גמור.

פורסם

edimax חברה מצויינת יש לי אמנם מוצר פשוט שלהם אבל הוא עובד מצויין

לעומת זאת יש לי גם DWL G520 ואני מקבל סחרחורת רק מלהסתכל איך הקליטה שלו עולה ויורדת כמו מעלית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים