פורסם 2020 במאי 125 שנים קניתי בלוטוס 4 בחיבור USB על הנייר זה אמור להוריד מידע ב 25 מגה ביט לשניה = שזה 3 מגה בייט לשניה ושאני מוריד תמונה מהפלאפון למחשב של 1.5 מגה זה לוקח 20 שניות לפחות , למה ? הבלוטוס אמור להוריד 3 מגה לשניה לא ? , הבלוטוס של הפלאפון תומך ב 4.1 ועוד שאלה - האם הבלוטוס USB שמחובר למחשב מסרטן ? זה מסוכן ? הוא מהבהב כל הזמן נערך 2020 במאי 125 שנים על-ידי iveco
פורסם 2020 במאי 125 שנים הכל תקין. כל המספרים זה עד ..... כמו ההבטחות באינטרנט, זה עד .... בפועל זה תמיד פחות. בקשר להבהובים והשאלות שלך - חזל"ש. שאלה יהיו הצרות שלך ושלנו.
פורסם 2020 במאי 125 שנים מחבר יש אפליקציה שבודקת קרינה שאני רחוק מהמחשב יש קרינה חצי מילגאוס שאני מתקרב לעכבר האלחוטי זה עולה 1 מילגאוס אבל שאני ממש צמוד לאיזור של ה USB במחשב זה מראה 2 מיליגאוס ! , אני מתקרב למסך של אחי 37 אינץ זה מראה 1.6 מילגאוס , ובמחשב בסלון שאני מתקרב לספק זה גם מראה 2 מיליגאוס אבל צריך ממש להתקרב לטווח אפס . מפחיד הקרינה
פורסם 2020 במאי 125 שנים עד שכתבת את זה, כבר עברו דרכך עשרות אלפי חלקיקי ניוטרינו, ועוד שד יודע מה וכמה. חליייייק, משעמם לך ? החיים יפים, שמור עליהם ! רק בריאות !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.