פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר משהו בסגנון מריו הראשון, משחקי הפעולה הישנים כאשר היית רואה את הדמות רק מהצד, משהו בסגנון של תחילת ה90 וסוף 80
פורסם 2004 ביוני 621 שנים יש איזה תוכנה מצויינת לזה...אני ינסה לתפוס את חבר שלי ואני ישאל אותו...ואז אני יערוך את ההודעה וירשום לך את שם התוכנה
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר FLASH היא שפת תיכנות לא? היא מסובכת??האם לא יוצרים בה משחקים לאינטרנט?והאם בכלל בכאלה תוכנות צריך כושר יציריות (יצירת דמויות למשל) או שגם אם אתה לא יודע לצייר יפה, אפשר לעשות איתה דברים נחמדים?
פורסם 2004 ביוני 621 שנים יש בה שפת תכנות שנקראת ACTION SCRIPT אבל אתה יכול להשתמש בה מינימאלית כי יש שם ממש גרפי די נוח ומובן.אפשר להשתמש בה גם לסביבת האינטרנט וגם כקובץ פלאש רגיל.אתה תוכל לעצב בא את כל הדמויות אפשר לעשות איתה דברים ממש מדהימים
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר יש גם שפת JAVA SCRIPTאפשר גם בה ליצור משחקים כמו למשל כאלה שאנחנו רואים באינטרנט?וכאלה כמו מריו?
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מה שאתה מחפש זה: Dark Basic/שפה מיוחד שנוצרה במיוחד לכתיבה של משחקים.אתה יכל ליצור סביבה תלת מימדית עם סאונד וגרפיקה טובה ממש בקלות ולא בהרבה קוד.אני מתחיל בקרוב ללמוד אותה.תחפש ספרים על Dark Basic ותתחיל ללמוד.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.