פורסם 2004 ביוני 621 שנים albatron K8X800 Pro או ASUS k8v se deluxe או GIGABITE GA-K8VT800.אני משער שאף לוח הוא לא נטול בעיות לחלוטין, אבל איזה הכי מומלץ (שלא יעשה בעיות... לא יבוצע OC)?
פורסם 2004 ביוני 621 שנים ללוח של gigabyte יש את הכרטיס קול הכי איכותי מביניהם לאלבטרון כרטיס קול איכותי יותר מהאסוס,אבל ללוח של אסוס יש סלוט לרשת אלחוטית...אבל יש Gigabyte GA-K8NS בזיגזג 581 שח , מבוסס NFORCE 3 250 לדעתי לך עליו
פורסם 2004 ביוני 621 שנים כן צודק קצת התבלבלתי אם הלוח של הגיגהבייטיש לוחות חדשים מבוססים nforce 3 250 כבר יש אחד בזיגזג
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר אולי בגלל שהמעבדים הראשונים שיצאו לשוק בסוקט הזה (וגם ה3500 הכי "איטי") יהיו ממש יקרים יחסית?וממש לא בראש שלי לדחות את הקנייה של המחשב לעוד חודשיים שלושה. נחזור לשאלה של הטופיק, למישהו ידוע בעיות מסויימות עם הלוחות? לא מענין אותי כרטיס קול איכותי יותר או פחות וגם לא רשת אני במילא קונה בנפרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.