עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ רכיבים למחשב חדש לטובת עריכת וידאו

Featured Replies

פורסם

הי 

אשמח לעזרת חברי הפורום :

אני חושב על רכישת מחשב נייח חדש שיחליף את הנוכחי  . המחשב לא ישמש לגיימינג אבל כן הייתי רוצה שיהיה מספיק חזק כדי לאפשר לי להתחיל ללמוד עריכת וידאו ( ADOBE PREMIER וכו)- אני לא מדבר כרגע על עבודה אינטנסיבית בשום צורה אלא על עריכה בסיסית והכרות עם התחום (כמו כן , הייתי רוצה שהמחשב לא "ייחנק" בהצגת סרטי 4K).. הנחת העבודה שלי שהרכיבים המרכזיים של המפרט צריכים להיות מעבד אינטל I5 לכל הפחות + זכרון 16GB DDR4 3000 MHZ+ כונן SSD + כרטיס מסך ייעודי. לכן,  יש לי מספר שאלות שנוגעות לרכיבים המרכזיים של המפרט  :

1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס מסך ייעודי ? אם לא, האם אפשר להסתפק בשילוב עם כרטיס מסך NVIDIA GT1030?

2. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I5 + כרטיס מסך NVIDIA GT1030 יעשו את העבודה ?

3. האם לדעתכם אפשר להסתפק בלוח אם עם ערכת שבבים B365 או עדיף כבר ללכת על ערכת השבבים Z390 ?

תודה רבה לכולם, 

פורסם
ציטוט של Ofir Tabibian

1. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I7 עם מעבד גרפי און בורד (Intel® UHD Graphics 630) יכול להספיק ללא כרטיס מסך ייעודי ? אם לא, האם אפשר להסתפק בשילוב עם כרטיס מסך NVIDIA GT1030?

2. האם לדעתכם ישנה אפשרות שמעבד אינטל I5 + כרטיס מסך NVIDIA GT1030 יעשו את העבודה ?

3. האם לדעתכם אפשר להסתפק בלוח אם עם ערכת שבבים B365 או עדיף כבר ללכת על ערכת השבבים Z390 ?

דבר ראשון, צריך למלא שאלון בקשת מפרט... והכי חשוב תקציב?

לשאלות שלך...

1. כן אפשר, אבל יהיה לך קירטועים בטיים-ליין ותצתרך להוריד איכות תצוגת וידאו בזמן עריכה.

2. יעשו את העבודה אבל זה יהיה כרוך בהמון תסכול שלך עד לדפיקת הראש בקיר...:s07:

3. אינטל פחות רלוונטים היום, אנחנו בעידן של הרייזנים AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.