עבור לתוכן

בחירת עכבר עם שליטה על הרגישות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני אשמח להמלצה לעכבר זול יחסית שניתן לשלוט בו על הרגישות של התנועה של העכבר, הסיבה היא נוחות בעיצוב פנים של בתים בתוכנות ייעודיות ועיצוב אתר לשליטה על פרטים קטנים ביותר.

ברשותי יש עכבר Logitecg G903 עכבר הכי טוב שנפגשתי בו עד היום, יש אפשרות לשלוט על כל מה שרק רוצים דרך תוכנה של Logitech ובעזרת שני כפתורים ניתן להגביר ולהנמיך את הרמות של הרגישות של העכבר על פי מה שהגדרתי בתוכנה.

העכבר שיש לי מאוד יקר אני אישית קניתי אותו ב - 575 ש"ח אך הוא עולה הרבה יותר, העכבר שאני צריך הוא לא בשבילי, ולכן, אני מחפש עכבר עד 150 ש"ח עם אופציה ממש לא רצויה לחריגה ל - 200 ש"ח.

נתתי את הדוגמה של העכבר שלי להבנה של מה שאני רוצה.

אשמח לעזרה.

פורסם

לכל עכבר אפשר לשנות את מהירות התזוזה בהגדרות של מערכת ההפעלה.

או שמה שחשוב לך זה שיהיו כמה מצבים?

מה שמשפיע על מהירות התזוזה הבסיסית זה הDPI. גם בעכברים עם DPI נמוך ניתן להגיע למהירות תזוזה גבוהה ע"י האצה, ז"א שהמהירות משתנה בהתאם למהירות תזוזה של העבר, מי שזה מפריע לו ניתן להנמיך את ההשפעה של זה ואז צריך DPI גבוהה יותר.

עכבר טוב במחיר טוב ליד קטנה logitech 102.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של none77

לכל עכבר אפשר לשנות את מהירות התזוזה בהגדרות של מערכת ההפעלה.

או שמה שחשוב לך זה שיהיו כמה מצבים?

מה שמשפיע על מהירות התזוזה הבסיסית זה הDPI. גם בעכברים עם DPI נמוך ניתן להגיע למהירות תזוזה גבוהה ע"י האצה, ז"א שהמהירות משתנה בהתאם למהירות תזוזה של העבר, מי שזה מפריע לו ניתן להנמיך את ההשפעה של זה ואז צריך DPI גבוהה יותר.

עכבר טוב במחיר טוב ליד קטנה Logitech 102.

תודה רבה אחי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים