פורסם 2020 באפריל 305 שנים לא בראוטר ביתי. מה זה יעזור אם סיסמת הרשת לא השתנתה? נערך 2020 באפריל 305 שנים על-ידי etal
פורסם 2020 באפריל 305 שנים מחבר ציטוט של etal לא בראוטר ביתי. מה זה יעזור אם סיסמת הרשת לא השתנתה? הסבר : מתוך רצון לאלץ משתמש מסוים שלא להשתמש ברשת המקומית, להתיש אותו, שלא יקליד סיסמה כול פעם מחדש (אני הוא המשתמש), אלה בסלולר. אני מבין שישנם ראוטרים כאלה. אכן ?
פורסם 2020 במאי 25 שנים מחבר ציטוט של etal אם זה אתה אז אתה יכול להגדיר במכשיר שלך שלא יזכור את הסיסמה אני דווקא רוצה שכן יזכור סיסמא הבעיה היא שהמכשיר לא זוכר.
פורסם 2020 במאי 115 שנים מחבר ציטוט של etal עכשיו איבדתי אותך ראוטר של קרוב משפחה. בכול פעם שאני מבקר אני צריך להקליד סיסמה. הגלקסי לא זוכר. יוצא החשק להשתמש בראוטר הביתי שלו. האם זה במתכוון ?
פורסם 2020 במאי 115 שנים אלא אם כן אח שלך עושה טריקים כמו לשנות את ה-SSID (שם הרשת), זה נשמע כמו בעיה במכשיר שלך. יכול להיות אפליקצייה "שמנהלת" לך את ה-WIFI במכשיר או בעיה בזיכרון המכשיר. אם אין אפליקציית vpn/bandwidth/security שאתה מזהה, כנס להגדרות -> רשתות WIFI ותעשה FORGET לכל הרשתות שאתה לא מכיר (כולל שלו). היכנס מחדש לרשת שלו, תקתק זכור סיסמא וזהו. אגב יש מצב שמעולם לא התחברת בהצלחה לרשת שלו. כלומר המכשיר מנסה ובגלל בעיות קליטה/אחרות ממשיך לאינטרנט סלולרי וחוזר חלילה. נערך 2020 במאי 115 שנים על-ידי m-luggy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.