עבור לתוכן

בעייה עם המערכת סטריאו ה"חדשה" שלי...

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום אני חדש P: זה משתמש מאד ישן שלי....

טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה אבל היא די חזקה- המקסימום של כל רמקול זה 50 וואט אבל היא דוחפת להם "רק" 30 לכל אחד...

בקיצור היא לא קלטה דיסקים מרוב אבק (הייתה אצל סבא וסבתא שלי כל הזמן הזה) אז היום פתחתי אותה וניקיתי את העינית עם אלכוהול (קיסם אוזניים עם קצת אלכוהול מרוח עליו) ואז היא קלטה אבל מדי פעם השירים קופצים!! זה מעצבן! ולפעמים לוקח לה מלא זמן לטעון שיר... שלא לדבר על זה שמדי פעם השירים נתקעים, לפעמים כשזה קורה המערכת עוברת למצב של כאילו לחצתי STOP, והרבה קורה שהשיר פתאום קופץ לחלק קודם של עצמו או בכלל עובר לשיר אחר אבל אחרי זה חוזר לאיפה שהוא היה.

שמתי גם דיסק ניקוי פעמיים!!! וזה לא כל כך עזר למישהו יש עצה?

יש לי באקולייזר 6 מצבים מה כל אחד מהם??

flat

jazz

pop

vocal

bgm

classic

כאילו מה ההבדלים בין כל אחד מהם?

ויש לי מאחורה סוויצ' כזה בין 2 מצבים וכתוב: "beat cut" מה זה??

ויש לי שני חיבורים (לאדע איך קוראים לזה, ממש חיבור לא חוטים) אחד אדום ואחד לבן וכתוב לידם "MD/VCR" וזה אחד ממצבי ההשמעה (רדיו, CD ואז זה) אז מה זה לעזעזל????

ויש לי ליד התקע של המיקרופון שתי לחצנים- אחד בשם "dolby NR" ואחד בשם "dubbing speed" וכשזה לא לחוץ זה במצב של 1X וכשזה לחוץ 2X (אל תשאלו אותי מה זה אומר אין לי מושג בגלל זה אני שואל אתכם :P)

ואם מישהו מכיר את המערכת, קוראים לה AC-300 של AKAI

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

ברוך הבא :)

אז ככה: תנסה אולי (אם כל דבר אחר לא עזור) לפתוח את המערכת ולנקות עם מברשת עדינה הכל, יכול רק לעזור(אלא אם כן תשבור איזה משהו).

המצבים באקווליזר הם מצבים של הדשת באס, הדגשת טרבל וכו' שמיועדים להשמיע לך סוג מסוים של מוזיקה בצורה החדה ביותר, תשמע איך שנשמע לך הכי טוב.

האדום והלבן נקראים חיבורי RCA, הם מיועדים לחיבור מיני דיסק\ וידאו\ מחשב\ די וי די... ועוד(בגלל זה כתוב עליהם את זה....הגיוני אה?)

השאר אין לי מושג....

מקווה שעזרתי...

פורסם

תפתח את ווינאמפ, תלחץ על הEQ

זה מה שהמצבים משנים פופ יותר באס ותדרים גבוהים, ג'אז באס ותדרים בינונים - , הבנת?

dolby NR=(לא 100% בטוח ) "דולבי הפחתת רעשים", זה רק לקלטות של הטיפ. זה מפחית את הרעש הסטאטי בהקלטה - "פחשששששש..." ;D

dubbing speed= אולי זה משנה את מהירות ההקלטה לפי הסוג של הקלטת, כי יש מהירויות שונות (זה אפילו לא 50% בטוח :P)

פורסם

תחפש את החוברת הדרכה חחחחחח

פורסם

תחפש את החוברת הדרכה חחחחחח

לא ראית מה הוא רשם?
טוב אז המערכת היא מלפני 16 שנה
פורסם

איזה חברה זה? תמיד יש לחברות בנות 16 שנה אתר אינטרנט.............

*אם עוד לא הבנת זה ציניות... ציניות*

פורסם

סבבה :)

פורסם

אגוזים :P

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות (חוץ מזה שכתב אגוזים הוא לא ממש עזר לי ::)) ומה עוזרים לי החיבורי RCA?! כאילו אני מחבר את זה לווידאו או DVD ואז אני שומע את הסרט מהרמקולים של המערכת?

פורסם

תודה לכולם על התגובות (חוץ מזה שכתב אגוזים הוא לא ממש עזר לי ::)) ומה עוזרים לי החיבורי RCA?! כאילו אני מחבר את זה לווידאו או DVD ואז אני שומע את הסרט מהרמקולים של המערכת?

נעלבתי.............. :-[

פורסם

אם אלה כניסות אז כן. כל אחד מהם זה ערוץ (ימין ושמאל).

פורסם

rule the pc, אתה מפריע לנושא הת'רד - אם אין לך משו שיכול לתרום אל תגיב בבקשה.

פורסם

בסדר סתמתי :-X

פורסם

dubbing speed - מהירות הקלטה מטייפ לטייפ במערכות עם שני טייפים (מאפשר שיכפול קלטות מהיר במצב X2 - מוריד איכות)

אם ה-CD עדיין קופץ אחרי ניקוי , כנראה שהראש של הקורא נגמר (לראש של כונן CD אורך חיים מוגבל), צריך להחליף אותו - לא בטוח שיש חלקי חילוף ולא בטוח שכדאי. אם שאר החלקים עובדים, אפשר לחבר דיסקמן לכניסת ה-RCA כדי לשמוע דיסקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים