עבור לתוכן

הALX 800 קצת רוקד על המעבד...

Featured Replies

פורסם

חיברתי את הALX שלי על המעבד והיה מאוד קשה להדק אותו, אז אם תופסים אותו ניתן להזיז אותו קצת שמאלה וימינה על המעבד, כך זה צריך להיות? או שהו צריך לשבת בדיוק על המעבד ללא תזוזה בכלל???

מבחינת טמפ' הם עלו קצת לעומת המאוורר של וונטק שיש לי.אבל אני מניח שזה בגלל המאוורר הג'נרי ששמתי עליו או שאני טועה?

פורסם

זה לא אמור לרקוד

תסדר את זה

תבדוק חיבורים

אצלי לפחות זה לא רוקד

פורסם

זה ממש לא טוב, החיבורים היו אמורים להיות מהודקים טוב מאוד, זה אומר שהחיבןרים לא מהודקים.

תוציא אותו ניום ותהדק עם מברגה (עם זה מחובר עם ברגים)

פורסם
  • מחבר

זה לא מחובר עם ברגים אלא עם חיבורים כאלו. מבחינת הידוק, הם מהודקים ממש חזק, אבל ממש חזק! לקח לי המון כח כדי לחבר את גוף הקירור, אבל הוא קצת זז לצדדים, מבחינת תאימות ללוח אם זה מה שיש לי Gigabyte GA-7N400V-L וזה מה שרשום אצל היצרן של הALX800:

GA-7DXR+

GA-7N400 L--------> אני חושב שזה תואם לא?

GA-7N400 Pro2

GA-7NNXP

GA-7VAXP

GA-7VRXP

GA-7VT600

GA-7VA

פורסם

אני מבין למה אתה מתכוון..

זה לא נורא אם הוא מסתובב לצדדים ברווחים של 2 מ"מ (ככה זה זז אצלי ואצל כל אחד שיש לו קירור של AMD ע"י קליפס הידוק)

העיקר שהבסיס נוגע בליבה במלואו.

פורסם
  • מחבר

כן נראה לי בדיוק שזה מה שקרה. הטמפ' עלו ב 4מעלות אומנם אבל זה בגלל שחיברתי אליו סתם מאוורר ג'נרי פשוט. הזמנתי אנרמקס 80 מזיג זג וזה נראה לי יהיה פיתרון קירור טוב ושקט. כאשר הוצאתי את הALX באמת ראיתי שהמשחה ששמתי על המעבד נמעכה לגמרי לצדדים, ז"א ההיטסינק ישב במהודק על המעבד. בכל אופן כרגי יש לי את הוונטק אני על FSB 173 וללא מאמץ אני על 51. מת להגיע כבר ל40 ללא מאמץ 45 עם מאמץ.

השקעתי כל כך הרבה כסף ואהבה (וכסף, כבר אמרתי?) במארז המצ'וקמק שלי שאני רוצה לראות שלג מסיביר בתוך המארז :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים