פורסם 2020 באפריל 215 שנים היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?
פורסם 2020 באפריל 215 שנים היי אז ככה הנייד יכול לעבוד גג עם 8 גיגה זיכרון, כך שלא תוכל להרחיב את הזיכרון ליותר ממה שיש בו עכשיו. בקשר ל - SSD - אפשר לשים בו SSD, השאלה אם כדאי. בהינתן המעבד ובכלל, תרגיש שיפור מסוים, אבל בספק אם ברמת "וואו". הנה כל האופציות - https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/samsung/np270e5e
פורסם 2020 באפריל 215 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 היי אז ככה הנייד יכול לעבוד גג עם 8 גיגה זיכרון, כך שלא תוכל להרחיב את הזיכרון ליותר ממה שיש בו עכשיו. בקשר ל - SSD - אפשר לשים בו SSD, השאלה אם כדאי. בהינתן המעבד ובכלל, תרגיש שיפור מסוים, אבל בספק אם ברמת "וואו". הנה כל האופציות - https://www.crucial.com/compatible-upgrade-for/samsung/np270e5e תודה רבה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.