פורסם 2002 באפריל 1023 שנים עכשיו איבדת אותי....אם כבר לקנות לוח של אביט אז זה בגלל שהוא אוברקלוקר מעולה אבל למה עם rdram שהוא לא?או שתיקח abit עם ddr או שתיקח אסוס עם rdram
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר כי נכון להיום יש לי לוח גרוע של אינטל אבל 512 מגה זיכרון ואני ממש מרוצה מהזיכרון לזהולמרות שהוא לא ממש טוב ל-oc עדיין אפשר לעשות לו oc
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים גם לאסוס אפשר יהיה...תבין עם rdram לא תגיע רחוקוגם לא מצאתי לוח כזה חוץ מבאיכסהנטאבל צריך לבדוק אצל היבואןתלך על האסוס בלב שלם
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים מישהוא יודע איזה חנויות מוכרות לוחות אם של אביט (חוצ מ-exlmarket)אהה יש באתר הזה פנדה וגם בפלונטר
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים למה מחקתם את האתר שנתתי לא מה עשיתי אתם חוליים אומשהו מה אסור להזכיר חניות ואתרים אחרים פשוט חוצפה אני עף מפהגועל נפש פשוט
פורסם 2002 באפריל 1123 שנים לא מחקוזה צינזור אוטומטיושנית באתר שנתת אין את מה שהוא רוצהוחוץ מזה יש סיבה מספיק טובה למה לא נותנים לכתוב את החנות הזאת פהואתה מוזמן ללכת אף אחד לא מכריח אותך להישאר
פורסם 2002 באפריל 1223 שנים מחבר לא מחקוזה צינזור אוטומטיושנית באתר שנתת אין את מה שהוא רוצהוחוץ מזה יש סיבה מספיק טובה למה לא נותנים לכתוב את החנות הזאת פהואתה מוזמן ללכת אף אחד לא מכריח אותך להישאראם הוא רשם על הדובים :AR15: :AR15: אז אתה לגמריי צודק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.