עבור לתוכן

עכביש כחיית מחמד

Featured Replies

פורסם

אם כבר מדברים על חיות מחמד אקזוטיות... אני הייתי מחזיקה חולדות. חיה מדהימה וניתנת לאילוף.

נכון שאלו חמודים?!?! ;D :D

http://www.petrats.org.uk/images/joke/Peanut_Rocks.jpg

Putte013.jpg

PrincessCuddles.jpg

חיה מזה כיפית. אחד שהייתי נורא קשורה אליו היה ממש חכם. הייתי הולכת איתו לכל מקום ונושאת אותו

על הכתף כמו תוכי. הוא לא היה מחרבן עליי, תמיד מחכה בסבלנות עד שנרד מהאוטובוס והוא היה עושה

את הצרכים שלו על המדרכה או משהו. הייתי לוקחת אותו לדיזינגוף סנטר והוא היה אוכל שאריות צ'יפס

ומשחק עם החברים הפאנקיסטים שלו (והם היו משכים אותו בבירה עד שהוא היה מתחיל להשתולל). אני

כ"כ מתגעגעת לשלכת ג'וניור... :'(

• תגובות 62
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחח לול!!!

חולדה מאולפת....... אני בקושי מצליח לאלף את הכלבות שלי......... :(.......... קודם ירדתי למחסן ומצאתי במלכודת עכברים (אלה מדבק) עכביש בגודל היד שלי, לטאה באורך לאדע מה ושלושה זבובים........ מעניין מי ניסה להרוג את מי...... בכל זאת שלחתי את אחי לזרוק את זה לפח יאק!!

פעם מצאתי עכביש במלכודת והוא היה חי כזה מנסה לזוז ולא הצליח..... מצער

פורסם

ג'וניור??? לדבר הזה היה באמת אבא שהכרת??!?!

ת'אמת שמעתי שהם באמת חייה חמודה ושאפשר לאלף אותם אבל אף פעם לא ניסיתי

פורסם

אם כבר מדברים על חיות מחמד אקזוטיות... אני הייתי מחזיקה חולדות. חיה מדהימה וניתנת לאילוף.

נכון שאלו חמודים?!?!  ;D :D

ממממממ נראה טעים ... אני כבר רואה אותו על המחבת...והרוטב מממממ....קצת תיבול... ::)

אההה מה? אה..... אהם...כלומר כן הם חמודים מאוד 8)

פורסם

היה גם פעם שהיה לי עכביש גדול ושעיר בבית אז קראתי לחבר ועשינו לו מכלאה נחמדה מכמה בלטות.

שמנו לו במבה על שיפוד עץ והכנסנו לו למכלאה, תוך שנייה הוא קפץ והביא בה 2 נשיכות...

אחרי זה לקחנו קצת נפט ו.... ובקיצור עכבישים מתקשים כשהם מתפחמים ונראים כמו פסל ;D הוא עמד לי במעבר שבוע והפחיד אנשים ושאר חיות עד שהמנקה העיפה אותו...

אחחחח הטימטום והשיעמום של כיתה ח' ;D

חחחחחחחחח ממש הדלקת את העכביש?

פורסם

ראית גרמלינס?

פורסם

ג'וניור??? לדבר הזה היה באמת אבא שהכרת??!?!

ת'אמת שמעתי שהם באמת חייה חמודה ושאפשר לאלף אותם אבל אף פעם לא ניסיתי

האמת היא שקראתי לו על שם ידיד אחד שלי שכולם קראו לו שלכת. הוא אמר לי פעם שכשהוא ימות

הוא רוצה שיקראו על שמו איזה רחוב או גן קטן וזה היה בדיוק בלילה שקניתי את העכבראש הזה ואז

הצעתי לו לקרוא לעכבראש שלי על שמו והוא נורא התלהב.

פורסם

0_O אוקיייייייייייי........

האמת לשלשת יותר מתאים לחולדה מאשר שלכת......

פורסם

הוא היה ממש חמוד! דומה לזה שכאן בתמונה:

Peanut_Rocks.jpg

חולדות ועכבראשים יודעים לזהות את השם שלהם, את קול הבעלים שלהם ואם עובדים על זה, הם לומדים

גם לשלוט על הצרכים שלהם (אחרי כמה זמן שלי למד להתאפק ולא לעשות לי בכיס של המעיל). אפשר

ללמד אותם כל מיני טריקים ומשחקים ויש על כך ספרי הדרכה על כיצד לאלף אותם. חוצמזה, הם אוכלים

כל מה שמביאים להם בניגוד לחתולה הפלצנית שלי. באירופה, במיוחד בהולנד, זה מאד פופולרי בקרב

בני-נוער לגדל עכבראשים. הסקייטרים תופסים את זה במיוחד ומרכיבים את המחמדים שלהם על הגה ה-

-אופניים או אפילו על הסקטבורד.

תתפלאו אבל הם חיות המחמד האולטימטיביות. שלכת שלי היה נרדם איתי על הכרית והייתי יכולה לשחרר

אותו במקדונלדס' בסניף של דיזינגוף סנטר ולדעת שהוא יחזור אליי אחרי שהוא יסיים את כל, אבל את כל,

שאריות הצ'יפס במקום. אנשים אחרים שמגדלים חולדות ועכבראשים מספרים סיפורים דומים. רק כנסו ל-

http://www.petoftheday.com ותראו את העכבראשים (ושאר החיות שם) ואת הסיפורים שלהם

ותהיו המומים לגלות כמה דברים על החיה המדהימה הזאת.

פורסם

אם את אומרת.... :)

פורסם

עכברושים* ;)

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חחח לשלשת ..

עכברוש נראה נחמד אבל לא בא לי שהוא יחרבן לי בכיס ...

פורסם
  • מחבר

למה להקפיץ את איציק עכשיו ? תן לו לישון :silly: לסגור

פורסם

אם היה לי עכביש הייתי מפנק אותו במאייבך 62 1:18 שיהנה :xyxthumbs:

http://www.idcow.com/aa2078.html

aa2078_007.jpg

פורסם

איכססס מאייבך :screwy:

הרכב השני הכי מכוער בעולם אחרי הרולס רויס החדשה :lol:

מצטער הייתי חייב :-X

נראה לי שאפשר לנעול בעוון הקפצה וחטיפת נושא :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים