עבור לתוכן

עכביש כחיית מחמד

Featured Replies

פורסם

אם התכוונת אליי אז אני רואה את עצמי כגואל את עצמו מהחיים האיטיים שלו

• תגובות 62
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק תזכור, שאם הם היו בצבא אז זה היה חיל זונות!

פורסם

אחים שלי החושילינג משעמם לכם אה??!!?! אהבתי אחד הדברים הכי מצחיקים שקראתי פה ב......................8 שנים האחרונות (יותר מקורי מבזמן האחרון) הקיצר שוב ניסוח גאוני!!! :) קרע אותי מצחוק ;D ו...................אה כן יש לי רעיון אולי תשים את איציק בתוך המחשב הוא יעשה שם כורים (או קורים אנאערף) ואז גם תעלה את הת'ראד הזה לפורום מודינג עם התמונות ............................................... אה איזה רעיון בנ...... הקיצר שמע אח שלי כבאדם שמקדיש פה איזה 3 דקות ביום ויהיה חבל לי עם כול הפורום יתאשפז בשלוותא קבל עצה - קח ת'עצמך וכמה חברים יום שישי צא לבלות קצת תכיר כמה בנות תחליף את איציק בgold fish הקלאסי ותראה שהחיים הרבה יותר יפים כשאתה בנאדם נומאלי!!! הקיצר יופי שאנשים כותבים פה גם דברים מצחיקים לפעמים (או במקרה הזה קורעים מדביליות) אבל אח שלי יש גבול בין צחוק לדביליות מוחלטת אה................................אה כן לסיום קח ת'רעיון למודינג ברצינות (אותה רצינות שבה אימצת את איציק) אולי עוד יצא מזה משו!! אללא אני סיימתי פה להיום אז ביייייייייייייי (ןד"ש לאיציק! ;))

פורסם

רק תזכור, שאם הם היו בצבא אז זה היה חיל זונות!

WTF? מה??

פורסם

מה המספר איציק של איציק? ;D

פורסם

מה המספר איציק של איציק? ;D

לא.

פורסם

ממש לא.

פורסם

WTF?  מה??

יעני חיל זונות = חלזונות...

לא מצחיק...   :P

הכי כיף להתעלל בעכבישים...

יש מאחורי הספסל שעליו אנחנו מנרגלים מלא מלא עכבישים שיש להם קורים כאלה שנראים כמו חורי תולעת, אז כשאנחנו מתקפלים אנחנו עושים "הטורף" עליהם  (או על העץ שממול). ;D

מי שלא הבין זה בעצם לזרוק ת'גחל בסוף ככה שהוא מתנפץ ויוצר אפקט כמו בסרט הטורף  8)

היה גם פעם שהיה לי עכביש גדול ושעיר בבית אז קראתי לחבר ועשינו לו מכלאה נחמדה מכמה בלטות.

שמנו לו במבה על שיפוד עץ והכנסנו לו למכלאה, תוך שנייה הוא קפץ והביא בה 2 נשיכות...

אחרי זה לקחנו קצת נפט ו.... ובקיצור עכבישים מתקשים כשהם מתפחמים ונראים כמו פסל  ;D הוא עמד לי במעבר שבוע והפחיד אנשים ושאר חיות עד שהמנקה העיפה אותו...

אחחחח הטימטום והשיעמום של כיתה ח'  ;D

פורסם

יורי אתה ילד מפגר חחחח מה אתה עושה? יורי=THE OVERCLOCKER

נוא חבר שלי מהביה"ס..

אז אני רואה שאתם לא מעודכנים..

איציק מת!

הוא היה בקופסאת פלסטיק מפגרת... בגודל של 20-24 ס"מ... והחול "האיכותי" היה אדמה בישביל צמחים... נו הזאת השחורה עם החתיכות קל קל \ קל קר או איך שקוראים לזה...

זה בטח לא היה לו טוב...

וזה הרעיל אותו עם כל הדשן שבאדמה הזאת... עכביש מסכן... יורי לא הייתי רוצה להיות עכביש שאתה תופס... :-\

פורסם
  • מחבר

:-*

פורסם

"קח ת'עצמך וכמה חברים יום שישי צא לבלות קצת תכיר כמה בנות תחליף את איציק בgold fish הקלאסי ותראה שהחיים הרבה יותר יפים כשאתה בנאדם נומאלי!!! "

כך את עצמך ואת החברים הערסים שלך יום שישי תנסה לא לקנות כובע של CROCKER תחליף את הסכין פרפר ה GOLD FISH תכיר כמב בנות שהם לא פרחות מגעילות ותראה שהחיים הרבה יותר יפים כשאתה בנאדם נומאלי

פורסם

יורי אתה ילד מפגר חחחח מה אתה עושה? יורי=THE OVERCLOCKER

נוא חבר שלי מהביה"ס..

אז אני רואה שאתם לא מעודכנים..

איציק מת!

הוא היה בקופסאת פלסטיק מפגרת... בגודל של 20-24 ס"מ... והחול "האיכותי" היה אדמה בישביל צמחים... נו הזאת השחורה עם החתיכות קל קל \ קל קר או איך שקוראים לזה...

זה בטח לא היה לו טוב...

וזה הרעיל אותו עם כל הדשן שבאדמה הזאת... עכביש מסכן... יורי לא הייתי רוצה להיות עכביש שאתה תופס... :-\

לול!! ואז אומרים שאני מניאק??

פורסם

Bloody hell מה אתה מתעצבן כול כך לא התכוונתי לעצבן!!!

נ.ב.

איציק מסכן נו טוב הלך הרעיון למודינג

פורסם
  • מחבר

אל דאגה :) אני שחררתי אותו והוא חי חיים איפשהו בגינה אצלי.

מה שאני לא יכול להגיד על "Bloddy Hell". ::) , אבל כזה ילד הוא :P

פורסם

Bloody hell מה אתה מתעצבן כול כך לא התכוונתי לעצבן!!!

אה סליחה...

ראיתי את זה כירידה משום מה אבל לא משנה...

טעות שלי על העכביש...חשבתי שהוא מת כי הקופסא היתה ריקה..כנראה שלא..חבך...כלומר מזל שהוא חיי :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים