עבור לתוכן

קיבלתי את זה סופסופ!!!!!! Creative Muvo2 4GB!!! אזהרה לבעלי 56K..

Featured Replies

פורסם

שלום!

אחרי התלבטויות קשות, שנבעו בעיקר מהעובדה שבארה"ב כמעט לא נשארו חנויות שיש להן במלאי את הנגן המצויין הזה, שנמכר כמו לחמניות חמות בשל מחירו (200$)

הצלחתי למצוא שם חנות (230$), אגב בארץ הוא נמכר ב400-450$....

אני מאוד מרוצה, חיי סוללה מדהימים, בעיקר בשל העובדה שאני יכול להחליף סוללה כי היא לא בנוייה במכשיר (כל סוללה מחזיקה בערך 14 שעות בסאונד ברמה 17/25) ללא תאורת מסך. הסאונד מדהים, התקשתי להאמין שהצליל בא מהמכשיר הקטן הזה. בהשוואה למובו הרגיל שיש לשכן שלי, בעצם אי אפשר להשוות בכלל.

הסאונד הרבה יותר איכותי מכרטיס המובנה במחשב שלי (suondstorm) והוא אפילו משתווה לאודיג'י (!). השליטה מאוד נוחה, אפילו שהכפתורים קטנים יחסית, הם מתאימים בדיוק לאצבעות. הנגן בעוצמה המרבית (25) הרעיד לי את החדר ללא הגברה נוספת, מלבד הatp3, כמובן שללא כל דיסטורשן.

מעבר השירים מהיר מאוד יחסית לכל נגן אחר שאני מכיר, והניווט ע"י תיקיות נוח מאוד, חבל שאין רגישות למהירות הגלילה, אבל אם דואגים לסדר את השירים בתיקיות זה לא כ"כ מפריע. אני סידרתי את השירים בתיקיות לפי סדר הABC, תיקיה לכל שתי אותיות, ועשיתי רשימות השמעה (PlayList) לכל ז'אנר.

האוזניות המצורפות באיכות גבוהה מאוד, רק בעייה אישית שהן לא מתאימות לאוזן ימין שלי, שתיהן מתאימות לאוזן שמאל, אבל לא לימין, אבל זה בגלל שאני מעוות,,, :-X סתם..

התוכנה המצורפת (Creative MediaSource) נוחה, אך כמובן שנוח יותר להשתמש בDrag'n'Drop שהמכשיר תומך בו. הטעינה מהירה.

יאללה לתמונות:

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20001.jpg

כפי שניתן לראות, בגרסאת ה4GB, המיקרודרייב בא מהיטאצ'י, לבריאות....

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20002.jpg

כמובן שהמכשיר תומך בUSB2.0. אגב, אפילו שהמכשיר נקנה בארה"ב, השנאי המסופק מתאים גם לשקעים אירופאיים (גם בארץ) בדומה לiriver.

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20007.jpg

המובו2 ליד Nokia 3510i - המחשת גודל.

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20008.jpg

עוד תמונה עם הנוקיה. הפרשי פוקוס.

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20009.jpg

ליד מאלט סטאר.

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20010.jpg

בחושך. 400 אסא.

Creative%20Muvo%5e2%204GB%20011.jpg

המכשיר בתוך הנרתיק המצורף. הנרתיק מצויין ושומר על המכשיר בצורה הטובה ביותר. אין אפשרות לשלוט על המכשיר מכיוון שהוא קשיח מאוד, אך ניתן לקנות שלט של קריאטיב שמוספיף בנוסף גם רדיו והקלטת קול. כמו כן ניתן לראות בתמונה את האוזניות ואת הכבל usb הקצר שנכנס למקום מיועד בנרתיק, כדי שתוכלו להעמיס על המכשיר שירים גם כשאתם ליד מחשב אחר, מחוץ לבית.

בנוסף, הבאנדל כולל גם כבל ארוך, שנאי אוניברסלי, דיסק דרייברים ותוכנות, חוברת הפעלה, וכרטיס אשראי פעיל של ביל גייטס.

זהו... יבואו עוד תמונות בקרוב...

פורסם

תתחדש :) ותוריד את הרזולוציה של התמונות כי רואים רק חצי מהן

פורסם

ממש יפה, תתחדש! אני מת לאחד כזה.

פורסם

חבל שהרזולציה של התמונות נמוכה. אבל ראיתי תמונות שלו באתרים והוא ניראה ממש פצצה

תתחדש

פורסם

קח קורס בצילום ;D

פורסם

חחחחחח באמת קח קורס.

תתחדש אחי זה נראה ממש טוב (4 GB !?!?! במחשב אין לי 4GB של מוזיקה! )

ולמה העיצוב שלו כזה מרובע ומשעמם??

פורסם
  • מחבר

חחחחחח באמת קח קורס.

תתחדש אחי זה נראה ממש טוב (4 GB !?!?!   במחשב אין לי 4GB של מוזיקה! )

ולמה העיצוב שלו כזה מרובע ומשעמם??

*חחח... תנסו אתם לצלם ב400 אסא (שכחתי לבטל את זה) כשהמצלמה בין הרגליים (לא היה לי מקום לשכב על הרצפה).

*למי שהתמונות גדולות מדיי בשבילו שילחץ על מאפיינים, ואז יעתיק את הurl לשורת הכתובת...

*4GB זה מספיק בשבילי, אבל 1.5 זה לא היה מספיק, חוצמזה רציתי נגן עם זיכרון יחסית גדול (יחסית לנגני פלאש ודיסקים/מינידיסקים) כי רציתי שכל השירים יהיו לי על המכשיר...

*בקשר לעיצוב למדתי דבר אחד על בשרי: אם אתה לא רוצה שיבוא אליך מישו עם סכין על תקנה סליידר ציבעוני, או במקרה הזה לא כדאי להוציא עיניים. חוצמזה במציאות הוא יותר יפה מבתמונות ולדעתי הריבוע הרבה יותר יפה ממלבנים למיניהם....

פורסם

מה אין לך 4 גיגה מוזיקה במחשב יש לי חברים עם 30 גיגה, לי אישית יש 7+- גיגה

פורסם

למי שרוצה עוד תמונות , יש עליו ביקורת כאן באתר..

פורסם

קודם כל תתחדש ! ותהנה

רציתי לשאול אם אפשר גם להעתיק מהמכשיר למחשב שירים ? ואם כן אז אם אפשר לדחוף לארד-דיסק שלו עוד סוגי קבצים חוץ מקבצי קול ? אולי בעזרת איזה טריקים כמו לשנות את הקידוד למשל מסרט ל mp3 ולהכניס למכשיר ? ואז להעלות את זה למחשב ולשנות בחזרה לקידוד של סרט ?

ד"א אחלה באנדל ! במיוחד הכרטיס אשראי של ביל , תקנה איזה אי או מדינה איתו...

פורסם
  • מחבר

אה... אי אפשר לעשות כזה קידוד, אבל לא צריך, כי חוץ ממוזיקה אפשר לשים עליו הכל, ולהוציא ממנו הכל, תחשוב על דיסק-און-קי רק עם 4GB.....

פורסם

אה ? אתה סוטר את עצמך , אז אפשר או אי אפשר לפי דעתי חייבת להיות אפשרות

פורסם

בקיצור אין צורך לעשות כלום, אפשר לעבוד עם המכשיר כמו עם הארד דיסק חיצוני רגיל.

אבל בשביל לשים MP3 (שתרצה גם לשמוע ולא רק לאכסן) אתה צריך לעבוד מול התכנה.

פורסם
  • מחבר

בקיצור אין צורך לעשות כלום, אפשר לעבוד עם המכשיר כמו עם הארד דיסק חיצוני רגיל.

אבל בשביל לשים MP3 (שתרצה גם לשמוע ולא רק לאכסן) אתה צריך לעבוד מול התכנה.

לא מדוייק, לדעתי התוכנה היא רק אביזר שיווקי, אין בה כל צורך מפני שאתה יכול לשים על הנגן כל קובץ דרך האקספלורר (windows explorer, לא internet explorer) ... ואם זה mp3, wav, wma אז זה גם ינגן אותו, ואתה יכול לעשות גם תיקיות ולשים שם שירים ואז הוא יכול לקרוא כל תיקיה בנפרד... בקיצור התוכנה לא חיונית, ואני מעדיף ל'גרור ולהפיל' כי זה יותר נוח....

הפלוס היחידי של התוכנה זה האפשרות לשנות את הid3 tag בנוחות.

פורסם

איכותי ביותר!!

גם אני רוצה :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים