פורסם 2004 ביוני 521 שנים מפרט: ePox 8RDA3+ AMDXP 2500+ Barthon TwinMos 256DDR x2 GigaCube Radeon 9600 Pro WD 80GB 8MB התקלה: קורה בעיקר במשחק קאונטר-סטרייק, המחשב פשוט קופא לגמרי... התקלה הזאת קרתה לי בעבר ולאחר כמה חודשים שנלחמתי עם המחשב היא נפסקה אך כעבור חודשיים היא חזרה מה שמוזר זה שאני יודע שלא שיניתי כלום במחשב שיחקתי בלילה הכל עבד תקין כיביתי את המחשב הדלקתי בבוקר המחשב חזר למצב של תקיעות ! ניסיתי כל פתרון אפשרי כבר דרייברים לכרטיס מסך מתחים לכרטיס דרך הביוס את הביוס עדכנתי הרצתי בדיקה על הזכרונות(mem86) כלום שום דבר לא עוזר תעזרו לי בבקשה לפני שאני מאבד את שפיותי
פורסם 2004 ביוני 521 שנים אם עשית אוברקלוק לכרטיס מסך אז תוריד אותו ,וגם תוריד אוברקלוק למעבד אם עשית רק אם הורדת האוברקלוק של הכרטיס מסך לא תעזור אם זה לא עניין של אוברקלוק, יכול להיות שזה בעיה בספק כוח או אולי וירוס,נסה להנמיך הגדרות גרפיקה במשחקגם אולי בעיה של התחממות
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר אין אוברקלוק.וירוסים בדקתי - אין.הנמכתי את הגרפיקה, למרות שאני לא מאמין שיש לזה איזשהו קשרכי זה עבד, לא נגעתי בכלום ויום אחרי זה לא עבד...בכל מקרה גם הגדרות גרפיקה נמוכות יותר לא עזרו...
פורסם 2004 ביוני 521 שנים איזה ספק יש לך?אם זה גינרי המלצה להחליף אותו לאחד כמו הHec 300 או הTT360. שהם יתנו מתחים בהרבה יותר טובים מגינריםלי ניראה לי שהבעיה שלך נובעת מחוםתפתח את הדלת של המארז תוודע שכל המאוורים עובדיםושהדלת של המארז פתוחה תתחיל לשחק ותראה אם המשחק ניתקע
פורסם 2004 ביוני 621 שנים יכול להיות בעיה גם בכרטיסי זיכרון, מעבד ולוח אם.אני הייתי הולך על זיכרון, אם זה אפשרי תנסה להחליף(אולי מחבר או סתם מישהו שאתה מכיר) את הכרטיסי זיכרון וליבדוק שוב
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר איזה ספק יש לך?אם זה גינרי המלצה להחליף אותו לאחד כמו הHec 300 או הTT360. שהם יתנו מתחים בהרבה יותר טובים מגינריםלי ניראה לי שהבעיה שלך נובעת מחוםתפתח את הדלת של המארז תוודע שכל המאוורים עובדיםושהדלת של המארז פתוחה תתחיל לשחק ותראה אם המשחק ניתקעזה ספק "ג'נרי" שבא עם המארז שלAOpenאני לא חושב שהוא גורם לבעיות כי זה עבד תקופה מסויימת ופתאום זה חזרבקשר לחימום, יכול ליהיות שיש חימום יתראבל גם שאני פותח את המארז הוא נתקעוכל המאווררים עובדים...(ויש הרבה)
פורסם 2004 ביוני 621 שנים לי יש את אותה בעיה בקאזה כאילו אני מריץ זה בהתחלה עובד ואז זה נתקע (כן מה לעשות אני יודע שקאזה תוכנה דפוקה אבל יש לי איי-טונס והוא עדיין לא עובד בארץ אז מה לעשות פעם ב100 שנה קאזה כן יותר טובה) אה אגב התקנתי עכשיו firefox תוכנה פצצה ממולץ בחום לכולם!!!
פורסם 2004 ביוני 621 שנים וכל המאווררים עובדים...(ויש הרבה)ספק גינרי יתחיל לזייף במאמץ. והרבה מאוררים זה מאמץ במיוחד לזבל סיני.תנתק את כל המאוררים חוץ מהמעבד לוח אם כרטיס מסךתשאיר את הדלת פתוחה ונסה לשחק עכשיו שרק מינימום מאוררים עובד ותראה אם הבעיה נפתרהכמובן אם יש לך לדים וכל דבר שמתחבר לספק שלא חובה לפעולת המחשב נתק אותו גם
פורסם 2004 ביוני 621 שנים זה ספק בינוני פלוס , אבל הוא לא ג'נרי.זה לא נראית לי בעיה בספק , תנסה לשים דרייברים של אומגה המבוססים על גירסא 4.3 של קאטאליסט , ותוריד את הVPU COVER... , לי זה עזר , הייתה לי בידיוק את אותה בעיה...
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר אפשר לקבל לינק לדרייברים?כי הורדתי גרסה מסויימת והוא כתב לי באמצע שהם לא מתאימים לחומרה או משהוכנראה הורדתי משהו לא טובואם אפשר קצת יותר פירוט לגבי הVPU Cover ?אין לי מושג מזה :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.