פורסם 2020 במרץ 55 שנים ציטוט של yossi205 לא יודע אם זה עם ספק כוח, הדגם: m3h10-eu-sv שניה, מה יש לדעת ? אתה מחבר לו כבל מתח או לא ?
פורסם 2020 במרץ 55 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 יש לו חיבור מתח, השאלה אם אתה משתמש בו ...... כן, משתמש
פורסם 2020 במרץ 55 שנים אז אני לא בטוח שכונן חיצוני עם ספק כח יועיל. לפחות תוכל לבדוק את אחד הכוננים במחשב של מישהו אחר, רצוי מחשב שולחני ? ולראות מה המצב שם ? חבל לקנות כונן ולגלות ששום דבר לא ממש השתנה ....
פורסם 2020 במרץ 55 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 אז אני לא בטוח שכונן חיצוני עם ספק כח יועיל. לפחות תוכל לבדוק את אחד הכוננים במחשב של מישהו אחר, רצוי מחשב שולחני ? ולראות מה המצב שם ? חבל לקנות כונן ולגלות ששום דבר לא ממש השתנה .... כן, אבדוק
פורסם 2020 במרץ 55 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 טוב. תעדכן ..... בדקתי במחשב שולחני את אחד הכוננים (את הכונן SSD) ובו המהירות יציבה וגבוהה
פורסם 2020 במרץ 85 שנים ניסית לבדוק אם זה תלוי בקבצים להעברה? אולי זה קורה כשאתה מעביר תקיה עם מיליון קבצי 1 ביט וכשאתה מעביר תקיה עם קובץ אחד גדול זה לא יקרה
פורסם 2020 במרץ 85 שנים מחבר ציטוט של Moshe2 ניסית לבדוק אם זה תלוי בקבצים להעברה? אולי זה קורה כשאתה מעביר תקיה עם מיליון קבצי 1 ביט וכשאתה מעביר תקיה עם קובץ אחד גדול זה לא יקרה זה קורה תמיד.
פורסם 2020 במרץ 85 שנים ציטוט של yossi205 זה קורה תמיד. תמיד זאת אומרת שמאז שניסית להעביר או להעתיק קובץ בפעם הראשונה במחשב הוא הועתק ב1 מ' לשנ'?
פורסם 2020 במרץ 85 שנים מחבר ציטוט של Moshe2 תמיד זאת אומרת שמאז שניסית להעביר או להעתיק קובץ בפעם הראשונה במחשב הוא הועתק ב1 מ' לשנ'? לא, לא אמרתי שזה תמיד על 1 מגה אלא שזה מגיע גם למהירות הזאת, פשוט המהירות מאוד לא יציבה ונעה בן 40 מגה ל 1 מגה. ורוב הזמן המהירות נמוכה.
פורסם 2020 במרץ 85 שנים ניסית לחבר את הכונן ישירות לחיבור usb3 ללא מפצלים ומאריכים למיניהם? ובכבלים שונים בבדיקות בין הכוננים? ובחיבורי usb3 שונים בלוח המחשב? אם ניסית הכל זה נשמע משהו בתקשורת בין הלוח ליציאות usb יותר מזה אין לי🙂
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.