פורסם 2004 ביוני 821 שנים פקה פקהכמה אתה מדבר ג'ינג'יואגב רול ד פיסימה שממש גרוע ברובה הזה שהיה לך זה שהכדורים שלו עלו[אין לי מושג אם עוד מוכרים את זה] ממש הרבה.זה גם לא אמין ממש.......חחחחאני שלילילא מה שהיה חרא בו זה שהקפיץ נתקע אחרי שבועיים והייתי חייב לפתוח אותו לסדר א תהקפיץ.. סידרתי..... נתקע חבר שלי פתח את זה ואיכשו הוא ישב על זה ושבר לו את האמא של הצורה....אוממממממם מי פה ה"פקה פקה"?
פורסם 2004 ביוני 821 שנים וואי וואי לך יש תגובות באיחור ומעכשיו אני אשתדל לשמור על שפה גבוההכן בטחטוב חלאס נשבר לי מזה....אתה הרגזת אותי אני החזרתי לך (בצורה קצת קיצונית נכון אני מודה...הייתי מאוד עצבני אותו יום אל תשים לב)ונגמר זהוווווווווווו ואם אתה רוצה להמשיך רק תגיד מה שיש לך אני לא יגיב לזה בכלל....אני לא ירד לרמה הזאת כמו קודם שהייתי עצבניואני מבקש סליחה על מה שהיה...עכשיו בוא נחזור לנורמאליות כמו קודם בלי הריב המטופש הזהנ.ב יורי?...יורי?....סתבי
פורסם 2004 ביוני 821 שנים ועוד אומרים שאני לא בסדר בראש... : ??? מה לא בסדר בראש פה? היתי לא בסדר ביקשתי סליחה וזהו... זה לא מה שבן אדם נורמאלי צריך לעשות כשהו מתנצל???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.