פורסם 2004 ביוני 421 שנים יאללה כולם להוריד את התוכנה סבבה בחיבור ישיר תוכנה בת זונה מהירה הורדתי 3.96 ג'יגה בלילה אחד אני כל יום צריך לרוקן מקום מה 230 ג'יגה שלי...........................אז אתם קולטים את הקטע מציע למי שאוהב להוריד דברים מהאינטרנט אבל תיקראו קודם את המדריך כי אם לא קוראים אז הדברים יכולים להדפק קצת........!האתר...:sababadcpp.6x.to
פורסם 2004 ביוני 421 שנים משהו אומר לי שזה מזה שטויות!!לא כתוב איך התוכנה עובדת (באיזה שיטה???)האתר נראה מצועצע ומזה השם הדבילי הזה???בקיצור אני לא מתקין את זה על המחשב שלי ולא ממליץ גם .....
פורסם 2004 ביוני 521 שנים לא יודע מה איתכםאבל עם באמת מה שכתוב שם עובדקנו אותיאני משתמש ב DC++שנים וזו תוכנה פשוט מצוינת
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מי שלא מבין, זה בעצם dc++ משופר, עם תפריטים והכל בעברית, וזה גם משפר את יכולות ההורדה בכך שהוא מוריד מכמה מקומות בבת אחת (מה שבאמת חסר ברגיל!). זה תוכנה טובה, ומאוד כדאי להוריד.
פורסם 2004 ביוני 521 שנים לפותח הת'ראד: האתר נראה מבטיח אבל למה לא לתת לקהל כותרת ותוכן קצת יותר ברמה ?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים KMA12, ערוך מיד את הכותרת שלך!אין לרשום סימני פיסוק מרובים בכותרת ע"פ חוקי הפורום!קרא אותם מיד.אם לא תערוך את כותרתך בהקדם, הת'רד יינעל.
פורסם 2004 ביוני 521 שנים תקשיבו אנשיםבגלל שאני משתמש ב DC++ הרבה שניםנתקלתי בתוכנה שעושה בדיוק אותו דבר אבל רק באנגלית וגירסה ישנה מאודולכן אני מאמין שכזה דבר יכול לעבודולכותב התארד חבל שעשית כזאת תוכנהזה הולך פשוט להרוס את DC++ העולמיכי כידוע ישראלים הם לא בדיוק העם המושלם
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מישהו יודע האם יש את אותה תוכנה(עם אפשרות הורדה מכול המקורות באותו זמן) רק באנגלית?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים התקנתי השבוע את התוכנה בעקבות כתבה בקפטן אינטרנט.הדירוג הקבוע של 1000 יביא בודאי לביטול הדירוגים ברשת KAZAA.התוכנה בהחלט מורידה מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.