פורסם 2004 ביוני 421 שנים שלום לכולם יש לי RADEON 9600 proותוכנה ל OC v-tunerאני רוצה ליפתוח חלק בתוכנה שנותן אופציה של סל"ד וחום של הכרטיסאך עושים את זה
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר אז למה יש לי את זה בתמונה של כרטיס מסך http://www.tweak.pl/tweak/ilustracje/gigabyte_gv_ap64d_h/v-tuner.jpg
פורסם 2004 ביוני 421 שנים ב9600P אין מד טמפרטורה וWFT? סלד? יענו המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך?למה אתה חושב שאין מד טמפ' ברדאון הזה?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים ובא 9800יש ועם יש במה הוא שונה מה ה 9600לא הבנתי כלום מהתגובה הזאת.רק בליבה של ה9800XT (קוראים לה R360) יש מד טמפ. הליבה הזאת באה תמיד עם ה9800XT ולפעמים עם ה9800פרו. אם יש למישהו 9800פרו עם ליבה R360 הוא קודם חייב לעשות פלש לביוס של XT לפני שיתחיל לעבוד המד טמפ.את הליבות מייצרת ATI. את הכרטיס עצמו מייצרות חברות אחרות וגם ATI. אולי יצרנית אחת שמה מד טמפ משלה באיזור הליבה וצירפה תוכנה שבודקת את הטמפ... אני לא שמעתי על משהו כזה ואם כן, זה לא הדבר הכי מדויק בעולם.בקשר לבדיקה של הסלד: מאוורר חייב להתחבר עם חיבור מיוחד של 3 כבלים כדי שיהיה אפשר למדוד את הסלד שלו - אין מה לעשות. כל הכרטיסים שראיתי המאוורר מתחבר אליהם עם חיבור רגיל של 2 כבלים - אי אפשר למדוד שם את הסל"ד. עוד פעם, אין לי מושג מה לך יש...אולי תכתוב מי היצרן של הכרטיס שלך?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים גם לי יש בידיוק את אותו כרטיס רק עם VIVO GA-R96P128Vואין עליו מד טמפרטורה וגם לא כותב לי את הRPM של המאורר....בVTUNER , אולי הגירסא שהורדתי לא טובה , תן לי קישור בבקשה לגירסא שלך...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.