פורסם 2004 ביוני 621 שנים אני מעדיף nfsumd2 לדעתי קשה ולא כייפי...colin ממש *** של משחק... בכלל לא כיף...toca 2 נראה פ33ה אבל אף פעם לא שיחקתי...
פורסם 2004 ביוני 721 שנים מה הקשר של ג'נרלס למשחקי מכוניות?יש שם האמרים , אופנועים , משאיות ... ;D ל COLIN MCRAE יש ? לא ! :-Xל md2 יש ? לא ! :-Xל NFSU יש ? לא ! :-Xל TOCA 2 יש ? לא ! :-Xמסקנה c&c generals יותר טוב ! ???
פורסם 2004 ביוני 721 שנים LOL : בקשר להילוכים בCM 4, לפי מה שאני זוכר מהדמו שלו זה קשה בטרוף להחליף הילוכים נכון! איך אפשר גם להשגיח על הסל"ד וגם לנהוג ב 100 קמ"ש על הר?! יכל להיות שזה רק ענין של תרגול. ד"א לדעתי NFSUG סתם דפוק, כיף בהתחלה אבל חוזר על עצמו במשך כל המשחק עד שנמעס
פורסם 2004 ביוני 721 שנים ד"א לדעתי NFSUG סתם דפוק, כיף בהתחלה אבל חוזר על עצמו במשך כל המשחק עד שנמעסאמור לצאת NFSUG 2 , נראה אם הם יתקנו את הבעיות והפגמים...
פורסם 2004 ביוני 721 שנים NFSUG באמת טוב, אבל כמו כל משחקי NFS, יש בסה"כ כמה קטעים של דרך שחוזרים על עצמם בצורה רנדומאלית שבשלב מסויים נהיית משעממת להחריד.
פורסם 2004 ביוני 821 שנים לא השתעממתי אפילו פעם אחת כששיחקתי ב NFSUG....הגרפיקה, המשחקיות, המוזיקה והסאונד... פשוט משחק אדיר
פורסם 2004 ביוני 821 שנים זה משחק טוב בהחלט אבל הם בכל זאת דפקו מלא דברים כמו למשל השדרוגים של הרכבים שלא היו מותנים בכמה כסף יש לך אלה באיזה שלב אתה נמצא ככה שזה הגיעלמצב אבסורדי שאני מתחרה עם איזה גולף במקום להתחרות עם איזה מקלארן שאני יכול לקנות מהחשבון בנק המנופח שלי
פורסם 2004 ביוני 921 שנים לדעתי, זה הגיוני מאוד לעשות את זה ככה, כדי שלא תתחרה עם מקלרן בגולף (שהמחשב משחק איתה)....
פורסם 2004 ביוני 921 שנים זה היה חרא משחק!!!כל המסלולים ניראו אותו דבר ובאמת לפעמים הם היו אותו דבר רק בשינויים קטנים
פורסם 2004 ביוני 921 שנים לדעתי, זה הגיוני מאוד לעשות את זה ככה, כדי שלא תתחרה עם מקלרן בגולף (שהמחשב משחק איתה)....אלה מרוצי רחוב ...אין שם ממש חוקים לדוגמה ה skyline נחשבת למכונית הרבה יותר טובה מהגולף ועוד עם שיפורים למרות שהמקלארן לא רואה אותה היא בכלל בליגה אחרתאבל בכל זאת עם מיליון דולר אפשר לשפר עוד כמה דברים ב skyline כדי ששאר המכוניות שם ישארו מאחור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.