פורסם 2004 ביוני 421 שנים מה דעתכם על מחיר מתאים על המחשב הבא:מחשב פנטיום 3 450MHZלוח אם אינטלדיסק קשיח 8.4Gbזיכרון 192MBכונן דיסקטיםכונן דיסקים x50מודם 56מסך 17 PHILIPSצורב חיצוני USB של SONYמקלדת + רמקולים + כיסוייםמשחקים, תוכנותהמוכר רצה בתחילה 900 ש"ח אך הסכים 800 ש"ח.איזה מחיר מתאים לקניית המחשב הזה? צריך להוריד עוד?איך המסך פיליפס 17?בתודה מראש לעונים
פורסם 2004 ביוני 421 שנים לדעתי שווה בערך 750 ש"ח. וזה עדיין זבל של מחשב שלא מסוגל לעשות הרבה.. ואיך אתה רוצה שנענה לך על המסך בלי לדעת דגם?! :
פורסם 2004 ביוני 521 שנים בכל מקרה,800 ש"ח בלבד למערכת שכוללת מסך,צורב USB וכו' הייתי אומר ששווה להשקיע את הכסף אפילו על הציוד ההיקפי בלבד!לדעתי שווה לך בהחלט לקנות את זה בסכום שהוצע לך אבל כמו שאמרו לך,אל תצפה מהמחשב הזה ליותר מדי..
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מחבר קניתי את המחשב. הוא מעולה ונראה מצויין וגם כן המסך. הכל עובד פרספקט.תמורה מלאה לקנייה רק שיש בעיה אחת קטנה ולא רצינית - לפעמים כשפותחים את דלת כונן ה- CD (רגיל) היא נסגרת מיד אוטומטית לבדה. לפעמים היא בסדר.אגב מע' ההפעלה היא חלונות XP.מי יודע ומכיר את הבעיה הזו עם ה- CD?
פורסם 2004 ביוני 1521 שנים מי יודע ומכיר את הבעיה הזו עם ה- CD?אני חושב יש לי בעיה כזאת גם, אני פותח את הCD ותוך פחות משניה הוא נסגר (אחרי הלחיצה), אני לוחץ פעמיים והוא נפתח רגיל.אבל זה לא תמיד, מישהו יודע איך מסדרים את זה?
פורסם 2004 ביוני 1621 שנים זה פשוט...תשנה ב-properties שיעבוד עם single click במקום double click. ;D ;D ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.