עבור לתוכן

אוברקלוק למעבד

Featured Replies

פורסם

אני חדש פה ובמיוחד באוברקלוקינג אני ראיתי שמישהו העלה את מהירות המעבד שלו ב800 מגה הרץ ואני רווצה לדעת איך לעשות את אותו דבר עם המחשב שלי אז בבקשה תפנו אותי למדריכים בנושא זה אגב המפרט שלי הוא זה: 3ג'יגה הרץ פרסכוט 1מגה , MB512 DDR PC3200 400 MHZ

,לוח אאם ASUS P4 P800S SE תודה רבה לכם.......

פורסם

קודם כל יש לך מעבד לא כל כך טו בלאוברקלוק מהסיבה הפשוטה שהוא מתחמם מאודף דאג לקירור טוב ואז רק תמשיך.

כמו כן תוריד תוכנות של טמפ' כדי תמיד לדעת איפה אתה עומד ומה הסף שלא כדאי לך לעבור.

כמו כן זיכרון עם מהירות גבוה יותר היה עוזר לך, אבל זה מה שיש אז תשתמש ביחס של מעבד:זיכרון, במידה ואתה לא מבין יותר מדי בזה אז עדיף שלא תעשה כלום עד שלא תקרא הרבה על זה ועד שלא תדע בדיוק מה אתה עושה , כי אחרת אתה יכול לשרוף לעצמך חלקים.

פורסם

קודם כל יש לך מעבד לא כל כך טו בלאוברקלוק מהסיבה הפשוטה שהוא מתחמם מאודף דאג לקירור טוב ואז רק תמשיך.

כמו כן תוריד תוכנות של טמפ' כדי תמיד לדעת איפה אתה עומד ומה הסף שלא כדאי לך לעבור.

כמו כן זיכרון עם מהירות גבוה יותר היה עוזר לך, אבל זה מה שיש אז תשתמש ביחס של מעבד:זיכרון, במידה ואתה לא מבין יותר מדי בזה אז עדיף שלא תעשה כלום עד שלא תקרא הרבה על זה ועד שלא תדע בדיוק מה אתה עושה , כי אחרת אתה יכול לשרוף לעצמך חלקים.

בדיוק !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים