פורסם 2004 ביוני 421 שנים לפעמים פתאום עולה במחשב מסך כחול ורשום בוwindows has detected a problem......ולמטה יותר רשום במסך הכחולDRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUALולפעמים רשוםPAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREAמה פשר המסך הזה ???אי אפשר לצאת ממנו רק לכבות את המחשב ולהדליקו מחדש.אודה לכם אם תעזרו לי
פורסם 2004 ביוני 421 שנים תתן קצת יותר פרטים בבקשהאיזה מערכת הפעלה יש לךמה אתה עושה שזה קורה (לפני שזה קורה..)
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר יש לי מערכת הפעלה של windows xp.אני לא בטוח שזאת בעיה של זיכרון כי זה אף פעם לא קרה והמחשב אצלי כבר שנתיים וחצי.פנטיום 4 1.5 ג'יגה256 זיכרון.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים אם תכניס את ההודעות לגוגל תוכל לקרוא בפירוט. ההודעה הראשונה יכולה להיות בעיית חומרה, תוכנה או וירוס. השנייה מתייחסת לזכרון, אם כי זה עדיין לא אומר כלום. ראשית - סרוק וירוסים (גם סריקה אוןליין), עדכן את הווינדוס.תן יותר פרטים - האם קורה בתוכנה מסויימת, האם התקנת משהו חדש לאחרונה?
פורסם 2004 ביוני 521 שנים כן ב Googleוב Microsoft Data Base יש על ההודעות האלוPAGE?FAULT...ההודעה הזו בד"כ לגביי קובץ שעושה בעיה..תבדוק (למטה רשום איזה קובץ זה)ונסה פשוט להעביר אותו מקום (כדיי שהמחשב לא יקרא אותו)או להתקין את התוכנה שעושה תבעייה..לי תוכנה בשם ATI CLOCKERעשתה תבעיות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.