עבור לתוכן

אוזניות חדשות - הגיעו! (תמונות בעמוד 4)

Featured Replies

פורסם

טוב נו, מה יש להגיד, כל הכבוד , תתחדש , ואל תשכח להעשיר אותנו מרשמיך, וגם תתייחס להבדל

בין ה-580 ל-497

תתחדש, ומזל טוב. ;)

• תגובות 51
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תתחדש.... 300 אוהם... סעמק :o

פורסם
  • מחבר

עידכון - שלחתי להם מה שהם ביקשו וההזמנה בוצעה.

כלומר היום או מחר זה יישלח למישהו שאני מכיר בחו"ל וכשהוא יגיע עוד שבועיים, הנירוונה תתחיל...

יצא לי בסה"כ 165 דולר על אוזניות שהמחיר ריטייל שלהן הוא 260 דולר בחו"ל ו1800 שקלים בארץ.

פורסם

מאיפה דיל כל כך טוב??

פורסם
  • מחבר

EBAY, חנות מסויימת שמוכרת כמות של האוזניות האלה 10 או 12, אבל יש את זה כל יומיים בערך, ב155 דולר +10 דולר משלוח.

הזמנתי לבית של הבן אדם וכשהוא יחזור ארצה בקרוב הוא יביא לי אותם, אם הייתי משתמש בMustop אז היה מגיע ל221 דולר בערך.

פורסם

גם זול.. אבל זה מישהו שמוכר חדש או שזה משומש?

פורסם
  • מחבר

חדש בקופסה סגורה.

פורסם

תתחדש אחי , למזלי אני לא אודיופיל ומספיק לי אוזניות ב30-40 דולר ;)

פורסם

זה לא שאלה של מספיק, ניסית פעם משהו יותר טוב?

פורסם

לא כדאי לך לפתוח את תיבת פנדורה , אחרי שתשמע משהו איכותי באמת לא תוכל כבר לחזור לאוזניות הישנות שלך הם ישמעו לך כמו מכסחת דשא

פורסם

מה שנכון נכון.. אני פתחתי את תיבת פנדורה... תזהרו מזה! זה ממכר ומסוכן לכל נפש! run for your lifes!

פורסם

לא כדאי לך לפתוח את תיבת פנדורה , אחרי שתשמע משהו איכותי באמת לא תוכל כבר לחזור לאוזניות הישנות שלך הם ישמעו לך כמו מכסחת דשא

לאו דווקא , שמעתי את הקליפש 4.1 , התרשמתי לטובה אבל עדיין אני לא ארוץ לבזבז 300 דולר עליהם ;D .

אני בטוח שההקשר לאוזניות זהה ...

פורסם
  • מחבר

האמת, אני לא שמעתי עדיין רמקולים למחשב שבאמת התלהבתי מהם...

ושמעתי את הקליפש, שמעתי את הZ560, שמעתי את הATP3/5, שמעתי את הADA880, ועוד כל מיני.

אף אחד לא הרשים אותי ברמה של סטריאו אמיתית טובה, ואל תשווה שום אוזניות שעולות כמעט כמו רמקולים לרמקולים בערך באותו מחיר - היחס הוא 1:8 משהו כזה, כלומר:

כל דולר שאתה משקיע במערכת אוזניות (מגבר ואוזניות) שווה ל8 דולר שאתה משקיע במערכת רמקולים (מערכת חלקים! לא מערכות מיני וכאלה)

פורסם

זה רק במיד ולו ריינג.

ברגע שמגעים להיי רינג אמיתי ההבדל עולה אפילו יותר.

מערכת אוזניות דינמיות או אלקטרוסטטיות מהטובות ביותר בעולם כולל מקור מעולה מגבר מתאים (או סט מתאים במקרה של אלקטרוסטטיות) כבלים ובעצם הכל כולל הכל קשה לי להאמין שיעבור את ה25000. לעומת מערכת רמקולים היי רינג, שם זה רק המחיר של הכבלים...

פורסם

ראיתי פעם כתבה על תערוכת רמקולים מקצועיים שהמחיר ההתחלתי של מערכות כאלה התחיל ב 100K ירוקים ...זה מסוג הדברים שאין להם גבול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים