עבור לתוכן

שאלה בקשר לכמה מגהרץ כדאי לי לעשות אוברקלוק, פרטים בפנים....

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד Intel Pentium 4 2.4C 800Mhz FSB

לוח אם Asus P4P800

קירור למעבד Vantec AeroFlow VP4-C7040

מארז Compucase C6A19 עם מאוור 120 ממ גנרי מקדימה ו Thermaltake 120 mm Ball Bearing Fan מאחורה...

ומשכה תרמית Arctic Silver 5...

השאלה שלי לכמה מגהרץ הכי כדאי לי לעשות אוברקלוק ושהטמפרטורה והיציבות של המעבד שלי לא תיפגע.... ?

וצריך להתחשב בעובדה שהמיקום של המחשב שלי הוא למטה ודי צמוד לקיר ככה שהזרימת אוויר שם לא משהו למרות שכרגע המעלות שלי ממש סבבה במחשב....

אני גם די חדש בכל הענין של האוברקלוקינג זה הפעם הראשונה שאני ממש קניתי קירור טוב ומשכה והכל ואני מתכוון לנצל את זה לטובת האצת המחשב....

תודה מראש לכל העוזרים !

פורסם

מה תרוויח ב OC נמוך?! כלום!

חוץ מזה, זה תלוי במעבד/זכרונות/ספק... לכן אין משהו קבוע! ;)

פורסם
  • מחבר

הבנתי...

אז אני ישלים את המפרט שלי...

זכרונות GeIL 512MB DDR 3200 Value Memory 400Mhz

וספק כח HEC (Heroichi) 300AR-T Power Supply

הגיע לי עם המארז הספק כח...

ולא אכפת לי אוברקלוק גבוה או נמוך אני רק רוצה לקבל המלצה או מושג למכה בערך שווה לי לעשות בהתחשב בכל מה שהזכרתי מקודם...

ואני מזכיר אני די חדש בקטע של האוברקלוקינג אז בבקשה אם תוכלו להסביר לי מה הולך אני מאוד ישמח...

פורסם

אישית ובהתחשב בספק שיש לך, לא הייתי מנסה! ::)

פורסם
  • מחבר

אז לא לעשות אוברקלוק אפילו קטן נגיד ל 3000 מגהרץ אני לא ירגיש הבדל בין 2400 ל 3000 ?

לא שווה לי?

חחח אפילו לא בשביל הקטע והניסיון ?

פורסם

מ2.4 ל3.0 זה לא אוברקלוק קטן

זה לא רצחני אבל זה בהחלט אוברקלוק מכובד לכל הדעות

פורסם

מ 2.4GHZ ל 3.0GHZ זה קטן?! :o :o :-X

אתה צריך: 12X250MHZ בכדי לגיע ל 3.0GHZ, נגיד שהזיכרון לא יהיה מסונכרן, אבל מה עם המעבד?

משהו פשוט, לפי דעתי זה כמו: 12X215MHZ כלומר 2.58GHZ שעדיין לא בטוח!

מה דעתכם חברה?!  :o ::)

פורסם
  • מחבר

בדקתי ב BIOS שלי ויש לי שם אופציה אוטומטית של החברה שבכמה אחוזים אני רוצה לעשות אוברקלוק....

יש לי אופציה של 5 אחוז 10 אחוז 20 אחוז וגם 30 אחוז....

וכשאני בוחר את אחת האופציות זה עושה אוטומטית אוברקלוק שמוגגדרות ע"י היצרן בעצם....

עכשיו אני צריך לנסות את זה אני לא יודע יכול להיות שזה מתייחס רק למהירות באס ומעבד כי זה מה שבעצם אני רואה שמשתנה אח"כ....

אני אבדוק את זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים