פורסם 2004 ביוני 321 שנים היום קיבלתי שני דוא"לים עם netskyמשום מה האנטי וירוס הפסיק לסרוק דוא"להשינוי היחיד שעשיתי הוא מעבר ממודם USB למודם ethernet
פורסם 2004 ביוני 321 שנים אני לא בטוח אבל יכול להיות שהשינוי עשה disable לסריקת אימיילים , בדקת ב-options של הנורטון אם זה מופעל?(הסריקה...)
פורסם 2004 ביוני 421 שנים מחבר כן , נורטון , ציינתי זאת בכותרת.עשיתי התקנה מחדש ועכשיו אני מחכה.אגב , איזה עוד תוכנות אנטי וירוס , אני צריך גיבוי.
פורסם 2004 ביוני 421 שנים לא יודע norton 2003 norton 2004 norton corporate norton 95 הבנתי לפי הכותרת שזה נורטון...
פורסם 2004 ביוני 421 שנים לפי מה שהבנתי Zone alarmהוציא Anti_virus+firewallבחבילה אחתלא ניסיתי אבל אני עובד לנסות
פורסם 2004 ביוני 521 שנים מחבר לא יודע norton 2003 norton 2004 norton corporate norton 95 הבנתי לפי הכותרת שזה נורטון... צודק... מדובר על 2003 התקנתי מחדש , ההגדרות לסריקת דוא"ל מופעלות , אבל עדיין הוא לא סורק קיבלתי הודעה שהנורטון זיהה רשת וצריך להגדיר מחדש , מה שמאשש את חשדותיי אני אנסה לבדוק בהגדרות מה הוא רוצה , אם מישהו יודע מה בדיוק צריך לעשות , אני מחכה ואני גם מחפש את AV שסורק דוא"ל גם אני די חשוף פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.