עבור לתוכן

Component's Modding Project part II: the front.

Featured Replies

פורסם

שלום שלום!

אתמול סיימתי לעבוד על חלק נוסף בפרוייקט: חלון פרספקס עם חריטה מוארת בקדמת המארז. השתמשתי בתמונה הזו . ציירתי את הקוים של הלוגו עם FreeHand, הדפסתי, ומכאן התהליך מוכר - דרמל. בתמונות תוכלו לראות גם מוד קטן נוסף: חיבור שני לדים כחולים לחיבור של נורת ההארד-דיסק על הלוח. כדי שהעסק יעבוד השתמשתי ב-Opto-Coupler - הג'וק שניתן לראות בתמונות. הוא משמש כמעיין מתג, אשר מופעל ע"י הזרם הקטן שמספק הלוח ושולט על הזרם הגדול של הלדים. הלדים מאירים נייר לבן שהדבקתי על חריצים שכבר היו קיימים במארז, וכך נוצר אפקט יפה. מי שיסתכל טוב יוכל לראות במרכז המעגל עיינית אינפרא-אדום שאמורה לקלוט שלט, אך כרגע לא עובדת.

החלק העליון של קדמת המארז נראה גרוע - עוד לא סיימתי לצבוע את הצורב, לכן הוא חשוף, והפאנל המכוער שמתחתיו (אחד מנסיונותי הקודמים) יוחלף בקרוב בפאנבאס.

והנה הלינק לתמונות: link

מחכה לתגובות!

נ.ב.: למה BLT?

BLT הוא יוצר טראנס שאני מאזין לו ויש לו לוגו יפה, אז בחרתי בו. סתם ככה.

פורסם

עבודה יפה ואסטטית, המשך כך!

פורסם

חריטה מצויינת , עשית את זה חלק ומדוייק כמו שצריך!

קבל ח"ח גדול ;)

פורסם

אני במיוחד אהבתי את סידור המעגלים שמאחור - עולם שלם שלא נראה מבחוץ :P

יפה! יש תכנונים להמשך?

אגב - אני עוד זוכר ששאלת על האופטוקאפלר (ואפילו מצאתי,אחרי חיפוש מיגע במיוחד, את הת'ראד הישן...) - שמח לראות שיצא מזה משהו...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :-*

תכנונים להמשך? פאנסבאס, כפי שכתבתי, אולי אני אחליף גם חלק מהמאווררים. אני גם אגרום לעיינית אינפרא אדום לפעול. אני חושב לסדר גם תאורה של לדים על חלקים מסויימים בלוח אם ומה שעליו.

פורסם

עבודה מעולה ויפה, ואני מחכה לעידכונים של הפרוייקטים בחדשים ;):D ;D :)

פורסם

עבודה יפה!

פורסם

יפה מאוד! :) מחכה להמשך ;D

פורסם

חריטה מאוד יפה!! ;)

אגב לא יודע אם זה קשור למוד שעשית עכשיו - המפתח, הוא תחליף לכפתור ההדלקה של המחשב?

רעיון מדליק.. :P

מעניין עם זה יגרר למצב שתצטרך כבלים להתניע.. ;D

פורסם

יפה מאוד.!!

אהבתי את החלון הגדול ;)

ומה זה האינפרא למטה?

פורסם

הוא אמר הקודם שזה יהיה לשלט נוא משהו כזה

פורסם

לבסוף הבנתי.. ;D

פורסם

חריטה מאוד יפה!!  ;)

אגב לא יודע אם זה קשור למוד שעשית עכשיו - המפתח, הוא תחליף לכפתור ההדלקה של המחשב?

רעיון מדליק.. :P

מעניין עם זה יגרר למצב שתצטרך כבלים להתניע.. ;D

נו כוס אמק לא מתניע!! fucking אלקטרוניקה LOL

פורסם

למה זה לא בגלריה עדיין?

ותגיד, הלוגו של AMD זה חריטה או מה?

פורסם

זה נראה כמו מדבקה...

בכל מקרה יצא יפה מאוד!!! ;D

ובקשר לאינפרא, תנסה ללכת לפי המדריך ב heetseekerz הוא מאוד פשוט...לקח לי פחות מ 10 דקות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים