עבור לתוכן

התלבטות לגבי רכישת מחשב למעצב גרפי

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מתלבט איזה מחשב נייד כדאי לי לקנות והייתי שמח לייעוץ :)

התקציב הוא 6000 שח פלוס מינוס, ואני משתמש בעיקר בפוטושופ, אילוס ואינדיזיין. חשוב לי גם שיהיה מסך מגע מתקפל. עדיפות ל14 אינץ' (לא חובה) וכמה שיותר קל כמובן.

שמעתי הרבה המלצות על הלנובו יוגה וספציפית על הדגם Lenovo Yoga 730 15 81JS001AIV.

המחשב הקודם שלי היה מסדרת thinkpad של לנובו בתקציב דומה והייתי מאוד לא מרוצה (הפך לאיטי במהירות, התקלקל 3 פעמים ב4 שנים).

מה אתם חושבים על סדרת יוגה? והאם יש דגמים וחברות אחרות שהייתם ממליצים בתקציב?

פורסם

היי

ברוך הבא לפורום.  :)

איזה דגם היה הנייד של THINKPAD ?

ומה היו התקלות ? איך היה השירות ?

בקשר לשאלות שלך, בבדיקה .....

פורסם
  • מחבר

תודה :)

אם אני לא טועה thinkpad e540. קניתי אותו ב2015. על השנה הראשונה הבלוטוס הפסיק לעבוד. ברגע שנגמרה האחריות לאחר שנה המחשב שווק חיים. שלחתי אותו לתיקון במעבדה של לנובו, שם טענו שהלוח M התקלקל, החלפתי אותו בעלות של 1600 ש"ח. בשלב הזה הוא גם הפך להיות יותר איטי. לאחר שלושה חדשים המחשב קרס בזמן עבודה ולא נדלק שוב, הפעם הם תיקנו אותו ללא עלות (במסגרת האחריות לאחר תיקון), אם אני זוכר נכון איפסו את שקע ההטענה או משהו כזה. כשהמחשב חזר המצלמה לא עבדה, שלחתי אותו שוב לתיקון וגם אותה הם תיקנו ללא עלות. בהמשך הדרך שקע האוזניות הפסיק לפעול, והמחשב הפך איטי יותר ויותר.  

השנה נסעתי לטיול ארוך כך שהמחשב נשאר בבית ללא שימוש כחצי שנה. כשחזרתי הוא שוב לא נדלק. במעבדה פרטית אמרו שכנראה הספק נהרס, מכאן החלטתי כבר לא להמשיך איתו...

פורסם

^^^^ תודה על הפירוט. 

לענייננו - 

תראה, יש לי שתי בעיות עם הנייד שציינת , היוגה הזה ספציפית -

1. זה שהדגם הזה בא עם מסך 4K.

לטעמי, "קצת" בעייתי לעבודה על אדובי ובכלל.

2. שוב, בגלל המסך - זמן סוללה לא משהו.

מה אני מציאה ?  

את זה - 

https://ksp.co.il/?uin=72710

והרבה יותר זול עד מחר באילת.

כדאי להזדרז.  :)

פורסם
  • מחבר

תודה!

יש דגמים נוספים של חברות אחרות שכדאי לבדוק? מה לגבי הזיכרון 16 GB זה מספיק או שעדיף לחפש לכיוון ה32 GB?

פורסם
ציטוט של Idobat

תודה!

יש דגמים נוספים של חברות אחרות שכדאי לבדוק? מה לגבי הזיכרון 16 GB זה מספיק או שעדיף לחפש לכיוון ה32 GB?

זה יקח אותך לכיוון  ניידי גיימינג , עם כל המשתמע מכך -

משקל, גודל, רעש ....

אמנם יש כבר כאלה עם מסכים "טובים", אבל עדיין.

16 גיגה ל - 2D  מספיק בהחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים